Last news in Fakti

14 Януари, 2021 09:50 2 875 6

Лейди Гага похвали наша талантлива певица

  • лейди гага-
  • рут колева-
  • певица

За похвалата разказа самата Рут, която прекара доста време в САЩ

Лейди Гага похвали наша талантлива певица - 1
Снимкa: Shutterstock

Когато световна звезда коментира наша певица, то това се превръща незабавно в новина. Оказва се, че една от най-големите и влиятелни поп певици в света, е коментирала талантливата Рут Колева. Лейди Гага била силно впечатлена от гласа на Колева, която гради доста успешна кариера и извън пределите на България, пише dariknews.bg

За похвалата разказа самата Рут, която прекара доста време в САЩ. Певицата споделя, че се запознала с бащата на Лейди Гага Джо Джерманота. Звездният татко попада на концерт на Рут със Софийската филхармония.

Решил да ѝ пише, защото бил силно впечатлен от таланта на нашенката. Джо е собственик на легендарно заведение в Ню Йорк, където малко по-късно попада самата Рут, ставайки част от специалната програма, където е в компанията на номинирания за "Грами" басист Петър Славов и китариста Марсио Филомена. Рут разказва, че таткото на Гага толкова харесал изпълнението ѝ, че показал клип на известната си дъщеря.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Ruth Koleva (@ruthkoleva)



"Сред посетителите на всичките ми концерти беше и бащата на Лейди Гага. Показал ѝ е клипче на мое изпълнение и ми сподели какво му е отговорила тя - "Уау, невероятно!", споделя пред "България днес" Рут, която допълва, че е била изключително щастлива от този факт, защото самата тя е голям фен на Гага.

Междувременно Рут се радва на успехи в САЩ, а последното ѝ парче "All the guys" бе завъртяно по MTV.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нашия

    5 4 Отговор
    ако тази Гага ме похвали значи че не вървя на добре
  • 2 qwerty

    7 2 Отговор
    колко мъка има по този свят😱😱😱
  • 3 гост

    6 3 Отговор
    Статия в стил,, вижте ме коя съм бе, тупани''!!!
  • 4 И мен ме похвали

    10 1 Отговор
    Марая Кери, даже ме показала на Бионсе, много ме харесали, но аз ви го казвам, щото те са скромни и едва ли ще го разгласят! ;)
  • 5 МАЛКА пенсИЯ

    5 2 Отговор
    Аз също,харесвам,Лейди Гага.
  • 6 Лейди

    3 3 Отговор
    Гага е добре възпитана и любезна, както повечето известни и няма как да пропусне прословутото "Уау"