Last news in Fakti

31 Януари, 2021 15:43 1 520 1

Джъстин Тимбърлейк работи върху нов албум

  • джъстин тимбърлейк-
  • нов албум

Изпълнителят не бърза да пуска парчетата и иска спокойно да ги изпипа

Джъстин Тимбърлейк работи върху нов албум  - 1
Снимка: shutterstock

Джъстин Тимбърлейк подготвя нов албум, съобщи Contqactmusic.

Актьорът и певец разкри в токшоуто на Джими Фалън, че напоследък работи в студиото върху продължение на "Man of the Woods" от 2018 г.

На въпрос би ли било коректно да се каже, че се подготвя нов албум на Джъстин Тимбърлейк, певецът, който в неделя навършва 40 години, отвърна: "Да, можем да го кажем. Има такава възможност. Нека кажем да".

Той обаче подчерта, че не бърза да пуска нови парчета и иска спокойно да изпипа новите си записи.

Джъстин, който в средата на месеца потвърди, че със съпругата си Джесика Бийл миналото лято са станали отново родители на момченце - Финиъс, каза в токшоуто, че би искал да записва в сътрудничество с Кендрик Ламар и Травис Скот.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.