Last news in Fakti

2 Февруари, 2021 17:40 2 161 2

Робин Райт с режисьорски дебют (ВИДЕО)

  • робин райт-
  • режисьор-
  • дебю-
  • актриса-
  • земя-
  • режисьорски дебют

Актрисата вече режисира 10 епизода от "Къща от карти"

Робин Райт с режисьорски дебют (ВИДЕО) - 1
Снимка: shutterstock

Робин Райт винаги е искала да застане зад камерата, но едва след като екипът на поредицата "Къща от карти" на Нетфликс ѝ помага да режисира 10 епизода, актрисата придобива достатъчно опит за първия си филм, съобщават международните информационни агенции.

"Какъв подарък беше това за мен...Ако не го бях получила, никога нямаше да придобия увереност да се придвижа напред и да заснема игрален филм, уверявам ви в това", сподели Райт по повод премиерата на филма ѝ "Земя" на кинофестивала "Сънданс".

В урок за ползите от екипната работа, болезнено пренебрегнат от Еди (в ролята Робин Райт), главната героиня решава да живее сама в красивата, но не прощаваща никому дива пустош на Уайоминг, след като преживява огромна лична трагедия.

Пристигайки в течаща и разнебитена колиба на километри от цивилизацията без телефон или автомобил, Еди се опитва да се научи да ловува и да оцелява без чужда помощ. Усилията ѝ обаче "удрят на камък", докато не се появява местен ловец.

"Защо заснехме този филм? Той ни напомня, че се нуждаем едни от други. Хората се сблъскват с враждебност и само добротата и състрадателността на другите ни помага да се справим в трудни времена. Мисля, че в настоящия момент всеки може да го разбере", споделя Робин Райт в интервю, проведено онлайн, както протича и самият фестивал заради коронавирусната пандемия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тотьо

    2 3 Отговор
    Прилича на Арнолд по млади години..
  • 2 Селчо

    1 0 Отговор
    Велика студенина, но красива.