Last news in Fakti

8 Февруари, 2021 10:43 3 238 39

Мария Бакалова - за успеха в Холивуд и сбъдването на мечтите

  • мария бакалова-
  • успех-
  • холивуд-
  • борат 2-
  • мечти

"Все още се чувствам все едно сънувам.", споделя младата актриса

"Винаги съм си мечтала да работя възможно най-много. Даже не мога да кажа, че е било да отида в Америка, Холивуд или нещо такова. По-скоро си мечтаех за Дания, за скандинавско кино, Холивуд някак беше невъзможен. Бях здраво стъпила на земята, реалист, мислейки си, че мечтите не се сбъдват", признава младата изгряваща актриса, пленила Холивуд пред bTV.

Мария Бакалова сподели, че упоритата работа е причината хората да повярват в нея.

"Все още се чувствам все едно сънувам. Надявам се да мога да снимам, надявам се да продължавам да работя, надявам се много хора от България или региона да започнат да работят по големи продукции, които само си гледал на кино и си си казвал: "Егати якия филм!". Искам един ден да бъда част от това", споделя още Бакалова.

Талантливата актриса беше и категорична, че когато хората гледат успеха ѝ, не би следвало да завиждат, а да се вдъхновяват от него и да си казват, че щом тя може, могат и те.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Азамат Багатов

    3 7 Отговор
    Мечтата на всяка българка..

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 7383

    19 13 Отговор
    Завиждайте, толкова си можете и знаете.
    Пък момичето си продължава напред, развива се.

    Коментиран от #10, #25

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 дедо

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "Манол":

    Там е работата, че не се прави. Други хора я правят, а тя още не може да повярва, че й се случва.
  • 7 Съученик

    6 6 Отговор
    Няма да казвам кой съм. Тя сигурно ще се сети, но в училище в тая бе много зле.. Сигурно Вени ще ме изтрие, ама макар да боли, това е истината

    Коментиран от #11

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 нашия

    9 5 Отговор

    До коментар #4 от "7383":

    горката душица -купиха я без да разбере

    Коментиран от #38

  • 11 Браво на тебе

    10 6 Отговор

    До коментар #7 от "Съученик":

    Кой какво да го боли ? Момичето ли ? Разбира се, много го боли, че сега е по медиите, а ти на клавиатурата реши да разтовариш малко комплекси
  • 12 Кака Мара

    11 3 Отговор
    Вече става антиреклама.Ако включа ютията и тя ще говори за Бакалова. Нищо лично, но къде мога да гледам този "изключителен, невероятен" хамерикански филм. Дайте информация.

    Коментиран от #13

  • 13 КуртиКлатикурев

    8 0 Отговор

    До коментар #12 от "Кака Мара":

    ..от замундата го теглиш.Там го има...ама по-добре недей го гледа ако си в цикъл
  • 14 По нашенски

    3 9 Отговор
    Отново приказката за българина и казана! Жалки душици, зарадвайте се на успеха на една млада сънародничка, кажете й нещо хубаво, пожелайте й успех и късмет! Може пък така и вие да се почувствате по-добре, стойностни и щастливи!

    Коментиран от #27

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 viki lexus

    6 2 Отговор
    ще се абстрахирам напълно от всички коментари навсякъде и ще пиша факти които изчетох и видях за Мария Бакалова. Браво за номинацията за Златен Глобус и то за главна актриса - нещо нечувано за Източна Европа - това едва третата жена живееща в Европа до година преди номинацията си! Другите европейки са Моника Белучи - Мрион Кутияр и Бакалова! За съжаление обаче е малко демотивиращо за другите европейски актриси смятам - номинирането чрез участие във документално риалити като Борат....всеки знае че Борат поредицата не е никакъв филм - А документално риалити с доста чести елементи на простащина! Бакалова е участвала и в друго англоезичен филм където играе добре - но с него не е прочута в САЩ и Европа! Това е лошото....и гледам клиповете и в участия на вечерни токшоута са гледани от обидно малко хора - под 500 000 при Джими например ....други млади актриси при него имат 10-ки милиони гледания за няколко дни.

    Коментиран от #17

  • 17 нашия

    5 0 Отговор

    До коментар #16 от "viki lexus":

    най-добре се абстрахирай от това други да ти налагат измислени ценности с техни някакви си класации и награди ....и се уповавай на собственото си чувство за хармония и естетика

    Коментиран от #18

  • 18 Бреййй

    4 0 Отговор

    До коментар #17 от "нашия":

    Ако имам широко чувство за хумор, значи ли, че не е плод на хармония и естетика ? Само анадолските сериали ли са естетични и хармонични ?

    Коментиран от #28

  • 19 КуртиКлатикурев

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "Кака Мара":

    Абе ако ще и77 пола да смениш, щом клякаш когат пи..еш....бъди спокойна , Како, топки няма да ти порастат !!!
  • 20 Хахаха

    0 1 Отговор
    Е ти не правиш ли същото ? Твоите ценности са измислени и чужди, защо да ги следваме ?
  • 21 Браво

    4 1 Отговор
    Напред и наторе
  • 22 РОМ МАЙНА

    0 1 Отговор
    АБЕ БЕСИПЕТО, ВИЕ СА КАРАТЕ ПОВЕЧЕ ОТ НАС В ШЕКЕР МАААЛА!
  • 23 Мистър

    8 1 Отговор
    Факти престанете вече бе! Тая е навсякъде. То дотегна на народа, хубаво спечелила, да и е честито. Но не е изиграла кой знае какво, даже напротив. Но западняците това няма как да го разберат, защо са си изначално прости и хумора им е плосък като тях самите. Нека да печели, нека да е велика, НО няма да е за дълго, както при всички останали източно европейки/ци.
    Ако пък тя си мисли, че е поставила някакъв рекорд и чрез нея ще се отворят врати за повече актьори от нашите ширини, това също е глупост и лъжа. И нея ще я побутат още месец-два, да минат наградите за глобуси и после после няма и да чуете за нея.
    Да не говорим, че Сашката Коен е побутнал някой и друг долар, че да му се промотира "филма". Изобщо подобна гавра с киното и театъра като изкуство не би трябвало да бъде отразявана от никой, камо ли награди да се дават. Този "филм" не е изкуство. Чета по-нагоре, една ли не сравнявят наща с Белучи и Котияр. Да ама те двете са печелили за правене на филм с умисъл и замисъл, не на простащина.
    Мразете и ругайте колкото щете, всеки има право на мнение.
    Айде лек ден!
  • 24 Отговор

    4 0 Отговор
    Хубаво иска да играе в големи продукции тя, ама евда ли ще е в главна роля с тоя типичен източен акцент, най-много да я набутат за рускиня или украинка. Но, ника си опита де.
  • 25 Гост

    8 1 Отговор

    До коментар #4 от "7383":

    На кое викаш развитие? Да си вдигне полата пред камера, в някакъв просташко-пародичен филм, да се изкаже в подкрепа на обратните, че да впечатли една болна нация до степен, че да я наградят с престижна награда, като така умаловажават самата награда ли? И нашта секретарка се издигна за няколко месеца. Да ти обяснявам ли нататък?

    Коментиран от #31

  • 26 Па един там

    7 1 Отговор
    Добре,че беше ноя барон ли е барън ли е какъвто е там еврейн да направи коментар, че била заслужавала оскар та да му се даде гласност и да направи впечатление. Иначе никой нямаше и да чуе или разбере къде и как се е подвизавала наша бетер актриса. Всичко е реклама. Но в един момент втръсва, писва и досажда. Да не говорим, че има далеч по-заслужили актьори.
  • 27 Гост

    8 1 Отговор

    До коментар #14 от "По нашенски":

    Радвам се на успехите на Григор Димитров. Ще се радвам, ако някой в пропадащият запад признае, дори посмъртно, големите ни артисти като: Калоянчев; Парцалев; Данаилов; Колев; Карамитев; Михайлов; Кисимов и още един влак подобни титани на родното ни кино. Ама вместо това, те награждават едно момиченце, което се направи на ........ да не казвам какво пред камера, при това за сефте. И вече - голяма актриса от световна величина. Човек би трябвало да се усети, ако въобще има с какво.

    Коментиран от #29

  • 28 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Бреййй":

    Дефинирай "широко". Да не би да е чак извратено?

    Коментиран от #32

  • 29 Отговор

    3 0 Отговор

    До коментар #27 от "Гост":

    Точен коментар, браво!
  • 30 Навсякъде едно и също

    6 1 Отговор
    Нека не се възгордяваме прекалено, че от високо се пада лошо. Нищо запомнящо се не е нито ролята, нито артистката. На бас, че ако не бяха я направили известна, тука всичките дето я защитавате не бихте се обърнали на пътя ако я отминете.
  • 31 Пфффхахахах

    0 1 Отговор

    До коментар #25 от "Гост":

    аааа за това ли дрънкаш простотии уе ? кой нормален човек ще седне да критикува пародии уе ? на подобна глупост са способни само и единствено политическите зомбита. това да не ти е трибуната тука, да не мислиш, че можеш да насочиш хората кое да им е смешно и кое не, а ? хохохахахехе , не всичко е политика и не всичко можеш да политизираш, мандраджия

    Коментиран от #33

  • 32 Хахахахохохо

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "Гост":

    мухахахахахаха
  • 33 No Exit

    6 0 Отговор

    До коментар #31 от "Пфффхахахах":

    Отърка се о са✡️а барон коен и затова успя. Борат е пародия която не е смешна. Вулгарна е. Холивуд е в авангарда на демонокрацията която Америка излъчва към подопечните си територии напоследък. BLM, cancel culture, antifa...Бих ти препоръчал две заглавия по темата: Monsters from the Id и The Slaughter of Cities. Бих я уважавал повече, ако му беше отказала ролята публично, с презрение. За съжаление много бързо стигаме до крайни обвинения в расизъм, срещу хора които защитават своята християнска, европейска същност, сякаш това е втори холокост. Не е. Това е каквото е , ни повече, ни по-малко.

    Коментиран от #36

  • 34 Анонимен

    5 0 Отговор
    Първата част на филма е изключително глупава, но като гледам втората ще надмине първата.
  • 35 Ужаст

    5 1 Отговор
    Тази много си е повярвала че е "актриса". По принцип не понасям бълвочите на Борат - просто му липсва интелекта за хумор - но тази като я видях как се тръшка и лигави във "филма" и го спрях на 10-тата минута. Просто не издържах на преиграването - всяка от улицата би го изиграла на същото "ниво". Но понеже филмът е "политически коректен" дай да му пуснем няколко "награди". Резултатът е че въпросната "награда" се обезценява напълно за хора с независимо мислене като мене.
  • 36 Мнение

    0 4 Отговор

    До коментар #33 от "No Exit":

    Има нещо, което вие занимаващите се с политика, не виждате и не разбирате ! Не всеки се интересува от политически интриги, още повече като се вижда колко все по-неадекватни са ! На който му е смешно, се смее, на който не му е смешно, не се смее ! Толкова е елементарно ! За това са и различните жанрове, комедия, екшън, фантастика, трилър, ужаси, еротика и т.н. и т.н. толкова е просто, а това, че имало политически елементи с вулгарен привкус, не може да е фактор с който да оценявам. Ти казваш, че филма е боза, а аз казвам, че е за Оскар и нищо не може да промени мнението ми, а ти ме разбирай както искаш, за мен е без значение. Ничие мнение не ме вълнува, вълнува ме дали съм се забавлявал, това е.....

    Коментиран от #37

  • 37 Отговор

    2 0 Отговор

    До коментар #36 от "Мнение":

    За кой филм говорим? Ако е за боратино 2, то това е всичко друго но не и филм.
  • 38 вашия

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "нашия":

    Супер точно казано...
  • 39 Гледач

    0 0 Отговор
    Много шум за нищо,.... хората печелят, а ние била номинирана, т.е. няма разлика за нашите писачи...Ив.Добчев прявилно беше направил характеристиката й.....Актьорите са се снимали цял живот / със стотици роли / и пак не са бивали удостоени, а ние ревнахме - ТЯ е....Спомням си преди години на церемонията как връчиха статуетка на на актьор,...водещата се завъртя със статуетка в ръка и като нямаше на кого да я връчи я даде на най-близо стоящия до нея...../ сетИхте ли се /