13 Февруари, 2021 08:26 1 629 1

Издават сборен албум с най-доброто от група P.I.F.

  • p.i.f.-
  • димо стоянов-
  • албум

Китаристът на групата вярва, че публиката ще приеме този албум в памет на Димо като празник на всичко, което беше той - светла душа, изключителен приятел, артист

Най-доброто от група P.I.F. излиза в сборен албум, съобщиха от групата.

В двата диска, наречени "Облачно" и "Слънчево", са включени "Приказка", "Невидимо дете", "Обещавам", "Юли", "Колело", "Вали" - общо 30 заглавия, сред които и новия сингъл "Дуел", чиято премиера е днес. Видеото е заснето преди време, на принципа "От приятели за приятели", и е с последните неизлъчвани кадри с участието на Димо Стоянов.

"Шокът от загубата на Димо ни остави безмълвни. Липсата му отвори в нас емоционална дупка за цял живот", казва Иван Велков, китарист и ядро на групата от самото ѝ основаване. Той вярва, че публиката ще приеме този албум в памет на Димо като празник на всичко, което беше той - светла душа, изключителен приятел, артист, който твореше без его.

"Той никога не се е смятал за рок звезда. Обичаше да казва, че работи "ощастливител", припомня Велков.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да питам

    1 1 Отговор
    Тиа па кви са?