Last news in Fakti

11 Март, 2021 15:36 3 551 5

Почина виртуозен саксофонист

  • красимир филипов-
  • саксофонист-
  • почина-
  • приморец

Красимир Филипов си отиде на 52-годишна възраст

Внезапно снощи си отиде от нас един от популярните и най-обичани музиканти по морето Красимир Филипов. Виртуозът на саксофона почина в болница, след като е потърсил помощ твърде късно, пише flagman.bg.

„Много жалко, защото до последния си дъх той не спираше да свири и да весели публиката в Бургас. Чувствал се е неразположен, с болки в коремната област, но смятал, че ще ги преодолее, докато не се е стигнало до перитонит. Когато влязъл в болница вече е било късно. Издъхнал, докато чакал резултат от изследванията“, съобщиха негови колеги от пиано бара в „Приморец“.

Почина виртуозен саксофонист

Краси Филипов си отиде от нас на 52-годишна възраст. Името му се свърза и с певческия талант Ивайло Филипов, който е негов син и прославя родината ни зад граница още от дете.

Погребението ще бъде утре, 12 март от 11 часа в родния му град Каблешково.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Верно ли

    17 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: след като е потърсил помощ твърде късно!!!
    Ето от какво си отиват хората днес! Лека му пръст на човека, да почива в мир и съд за тези, дето тотално заличиха здравеопазването у нас!

    Коментиран от #3

  • 2 Ивайло

    6 0 Отговор
    Как тъй не го изписаха и него от Ковид?
  • 3 Голем смях

    2 5 Отговор

    До коментар #1 от "Верно ли":

    И какво е виновно здравеопазването след като не отиваш в болница?Апандесит,който за 2-3 дни се спуква и става перитонит.А здравеопазване в България никога не е имало.За всеки по-сериозен случай се пътува в чужбина.Всеки ден има призиви за помощ за лечение в чужбина.

    Коментиран от #4

  • 4 Верно ли

    10 2 Отговор

    До коментар #3 от "Голем смях":

    Виновно е, защото вече не е здравеопазване, а една долнопробна търговийка! Разбра ли, тулупче?
  • 5 кочо

    2 0 Отговор
    всеки мъж от 50 до 60 ако не получи инсулт или инфаркт ще живее поне до 85г.