Last news in Fakti

6 Юни, 2021 09:47 1 771 3

Група P.I.F. за новия си албум: Всички песни са записани с Димо

  • p.i.f.-
  • димо-
  • група-
  • албум

Музикантите разкриха, че парчетата са вдъхновени от личния им живот

Христо Михалков, Иван Велков и Мартин Профиров гостуваха в предаването "Coolt" по "БТВ", за да разкажат за новия албум на група P.I.F.

"Всички 9 парчета са записани с Димо. Песните са много лични, една е към Бога, друга е към покойната му майка. Това е албумът на Димо – много емоционален, без компромиси. Няма нищо общо с другите ни проекти. Всъщност песните бяха 10, но едно парче го оставихме за друг път. Беше с текст, който Димо искаше да сменим. След време хората ще го чуят с нов текст“, споделиха музикантите.

Те допълниха, че клипът към песента "OPUS 4" е правен цели три месеца, тъй като в него участват 46 души, а снимките са направени на 35 места.

"Това са все хора, свързани с Димо по някакъв начин – от купонясване до работа. Всички откликнаха без никакви условия. Впечатлен съм от вниманието и уважението. Благодаря на всички и на режисьора Николай Мутафчиев, който бе много близък с Димо. Именно той е направил кадъра с него, който виждате в края на клипа. Сниман е малко преди Димо да влезе в болницата. Не знаехме за този кадър“, призна Иван Велков.

Групата ще продължи да съществува като ще кани гост-вокалисти.

За да представи албума, P.I.F. тръгва на турне – Варна (13 юни), Бургас (14 юни), София (24 юни) и Пловдив (25 юни).


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мечо

    1 2 Отговор
    какви са тес накрумани само наркумани се ракламирват а за другите хора ништо да ходат по казаните докато е така хората щте биягат вав германиа там да работат там те оважават като човек ходиш по улицата и те питат дали ти има нещто да ти помогнат тука сас лопатата щте те одарят и щте си заминат

    Коментиран от #3

  • 2 мечо

    0 0 Отговор
    пиф наркуманат познавате лиго
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.