11 Юни, 2021 16:50 1 775 0

Кари Ъндърууд с тв награда за кънтри

  • кари ъндърууд-
  • певица-
  • кънтри музика-
  • награда-
  • телевизия

Келси Балерини грабна наградата за изпълнение на годинатa

Кари Ъндърууд с тв награда за кънтри - 1
Снимка: shutterstock

Кари Ъндърууд спечели топ отличието на състоялата се в Нашвил, Тенеси, церемония за наградите на телевизията за кънтри музика. Водещите на шоуто Кейн Браун и Келси Балерини също се наредиха сред призьорите.

Ъндърууд получи наградата за видео на годината за песента "Hallelujah" в сътрудничество с Джон Леджънд.

Кейн Браун грабна приза за най-добро видео на изпълнител за песента си "Worship You". Той беше отличен и в категорията за сътрудничество за видеото към парчето "Famous Friends" с Крис Йънг.

Келси Балерини спечели отличието за изпълнение на годината. Статуетката ѝ бе присъдена за изпълнението на песента "The Other Girl" съвместно с певицата Холзи на миналогодишната церемония.

Сред останалите призьори се наредиха Габи Барет, която получи наградата за най-добро видео на изпълнителка за "The Good Ones".

Песента "Wine, Beer, Whisky" донесе на "Lil' Big Town" отличието за най-добро видео на дует/група.

В категорията за пробив беше отличен Дилън Скот за "Nobody."

Миранда Ламбърт и Марън Морис, които водеха по номинации с по четири на брой, не успяха да се преборят за водещите награди.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА