Last news in Fakti

23 Юли, 2021 12:10 2 274 4

Барак Обама и Брус Спрингстийн издават книга

  • ренегати: родени в сащ-
  • барак обама-
  • брус спрингстийн-
  • книга

"Ренегати: Родени в САЩ" ще излезе през октомври

Барак Обама и Брус Спрингстийн издават книга - 1
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

Приятелството между Барак Обама и Брус Спрингстийн намери ново проявление - "Renegades: Born in the USA" ("Ренегати: Родени в САЩ") е книжно издание на популярния подкаст "Renegades'' с разговори между бившия президент на САЩ Барак Обама и рок легендата Брус Спрингстийн по широк кръг теми - от автомобили до славата и съдбата на САЩ, съобщи Асошиейтед прес, предаде БТА.

Издателство "Пенгуин Рандъм хауз" и компанията на Обама "Хайър граунд" обявиха, че книгата ще излезе на пазара на 26 октомври. Изданието с цена 50 щатски долара включва снимки, ръкописи на песни на Спрингстийн и речи на Обама с негови бележки.

"През годините установихме, че сме чувствителни по сходен начин - за работата, за семейството и за Америка. И аз, и Брус по свои начини сме преживели паралелни пътувания в опит да разберем страната си, която и на двама ни е дала много. Опитваме се да опишем историите на народа. Търсим начини да свържем личните си търсения за смисъла и истината, и общността с по-голямата история на Америка", се казва в изявление на Обама.

В увода към книгата Спрингстийн пише, че двамата с Обама повдигат сериозни въпроси за "съдбата на страната, за положението на гражданите ѝ, за разрушителните, грозни, покварени сили, които биха искали да съсипят всичко".

"Време е сериозно да се замислим какви искаме да бъдем и каква страна искаме да оставим на децата си", пише Спрингстийн, който през 2016 г. получи президентския Медал на свободата от Обама


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    4 0 Отговор
    Съединената американска корпорация е изпята песен. Обамка завеща на всеки жив американец по около 60 хил USD без лихвите.
  • 2 deaf

    0 4 Отговор
    Богатството на американците възлиза на $112трлн! Дълговете на американците са $14трлн. Ти продължавай да чакаш американците да фалират.

    Коментиран от #4

  • 3 борн ин бг

    0 0 Отговор
    има хубави неща босът. например, вълшебен акустичен албум - the ghost of tom joad. но защо се е свързал с тоя...
  • 4 fead

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "deaf":

    наистина ли правиш съпоставка м/у богатсвото на хамериканците с техните дългове????чувал ли си милиардер да покрива държавни дългове????НЕ БЪДИ СМЕШЕН