Last news in Fakti

13 Август, 2021 17:04 1 704 3

Македонецът Васил и Виктория отново заедно на сцена

  • българия търси талант-
  • валериа войкова-
  • васил-
  • македонец-
  • евровизия

В шоуто ще се включи финалистката от популярното телевизионно предаване "България търси талант" - Валериа Войкова

Васил Гарванлиев, който пя за Северна Македония на Евровизия 2021, и българската звезда Виктория ще изнесат съвместен концерт в Приморско на 13-и август. Събитието ще започне в 21 часа на откритата сцена до Община Приморско. Концертът ще открие международния лагер "Primorsko Creative Camp 2021", който събира на едно място представители на креативните индустрии в България и Европа.

"Българската публика е страхотна. Винаги ме посреща с много любов. Много се радвам, че ще мога да споделя сцената с Виктория. За мен тя е една от най-талантливите млади певици в Европа. Подготвили сме много музикални изненади, така че ще се радвам да се видим на 13-и август в Приморско", казва изпълнителят.

В шоуто ще се включи финалистката от популярното телевизионно предаване "България търси талант" - Валериа Войкова, която ще изпълни обща песен с Виктория. Към музикалния спектакъл ще се присъедини и македоно-канадски композитор, музикален продуцент и пианист Давор Йордановски, както и унгарския композитор и артист Джони Палмър.

Виктория сподели, че очаква с нетърпение изявата:

"Миналата година направихме страхотен концерт в град Приморско. Това беше един от най-любимите ми моменти. Благодаря на Община Приморско и на д-р Германов, че толкова силно прегърнаха нашата инициатива. Приморско е много специален град за мен - тук снимах клипа към една от най-любимите си песни. Нямам търпение да се върна и да се срещна със страхотната публика тук", казва тя.

Международният креативен лагер "Primorsko Creative Camp 2021" се провежда с подкрепата на Община Приморско и хотел Forest Beach Resort.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    2 0 Отговор
    в Скопие -градът на хилядите паметници няма ли да изнесат концерт?
  • 2 гадно

    2 1 Отговор
    Да го предложат за космонавт ем е македонец, ем е гей от НАСА одма ще го лапнат.
  • 3 ИТН

    2 0 Отговор
    Всички македонци в космоса, в космоса, в космосааааа