Last news in Fakti

8 Септември, 2021 20:40 7 977 11

Почина вокалистката на Girls Aloud Сара Хардинг

  • сара хардинг-
  • починала-
  • girls aloud

Тя си отиде само на 39 години

Почина вокалистката на Girls Aloud Сара Хардинг - 1
Снимка: shutterstock

Вокалистката на поп групата "Girls Aloud" е починала от рак на гърдата. Тя беше на 39 години. За нейната смърт обяви майка на Сара в Инстаграм.

"С дълбока тъга ви съобщавам, че прекрасната ми дъщеря Сара почина тази сутрин. Много от вас знаят за битката ѝ с рака и как тя не се отказа до последния си ден. Сара беше блестяща звезда и се надявам, че ще бъде запомнена по този начин", написа майката на певицата.

Миналата година изпълнителката обяви публично за битката си с коварната болест, а по онова време тя имаше множество разсейки по тялото си. По-късно заяви, че лекарите са ѝ казали, че вероятно няма да доживее до следващата Коледа.

Звездата беше категорична, че ще се бори до последно с болестта, а през това време написа и мемоара "Hear Me Out", в който разказва подробности за битката си със заболяването.

Тя се обърна и с призив към своите последователи в социалната мрежа да не отлагат годишните си прегледи при мамолога, защото ако закъснеят, изходът може да бъде фатален.

"Girls Aloud" е създадена през 2002 г. и бързо се превръщат в една от най-успешните момичешки поп групи във Великобритания. Седем години по-късно обаче групата се разпада. За времето, през което са заедно, певиците издават общо 5 студийни албума.

Надин Койл, една от колежките на Хардиг, написа в Инстаграм: "Нямам думи, с които да изразят какво чувствам към това момиче и какво означава тя за мен. Знам, че много от вас ще се чувстват по този начин".


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нагласена дузпа

    49 5 Отговор
    Няма далавера да лекуваме рака, но за Ковид измисленото грипче, след два дни имаше ваксина.

    Коментиран от #11

  • 2 Ужас....

    47 4 Отговор
    Млади хора...пеят...никому нищо лошо. ....а Тиквата дебелее ,ПКП розовее, прасето Пеевски и той 300 кила. Нищо не ги хваща дебилите! ....

    Коментиран от #3, #4, #6

  • 3 Блей блей

    7 19 Отговор

    До коментар #2 от "Ужас....":

    А на Радев му растат ушунгерите
  • 4 Бай вую

    1 4 Отговор

    До коментар #2 от "Ужас....":

    И на шефа нему трябват гадове
  • 5 Хара Сардинг

    0 1 Отговор
    Тя га умря ма Милено
  • 6 Интелектуалец

    14 2 Отговор

    До коментар #2 от "Ужас....":

    Ами така е. Мой колега на 70 се разболя от коронавирус но го изкара у дома за една седмица. Този човек е мъжка пpocтитука. Злодей, лъжец, крадец и подмазвач. Но оздравя за една седмица. Зъболекаря ми на 30 едвам го спасиха с кръвна плазма. Много добър млад човек. С добро сърце. Беше интубиран но сега е здрав. Този свят не е за добрите.

    Коментиран от #10

  • 7 селтак

    0 8 Отговор
    Със какво е предозирала?

    Коментиран от #8

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 селтак

    0 3 Отговор

    До коментар #8 от "Хайл":

    Кво се пенявиш бе хайл? Или СПИН вече го наричат рак?
  • 10 ...Помисли и ВИЖ

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Интелектуалец":

    Единия се е лекувал в дома си ...,ДРУГИЯ при облечените в "бели престилки" ...ЯСНО Е !
  • 11 Дузпа

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Нагласена дузпа":

    Ти си глупак.Не ти е ясен механизма на болестта с име "рак".То ако бе толкова лесно? Има стотици причини една клетка да промени развитието си и да причини промени на и околните.Но защо става така не е ясно.Един стрес може да е първопричина например.Алкохол и така нататък.Рак е имало и преди хиляди години.Мит е че видите ли само сега го има.Но то с всички болести е така.За превенция за рака са нужни годишни прегледи.За жените конкретно преглед за гърдите и гинеколог.Не е приятно но е наложително.А младите не мислят за това.Мислят си-то е за старите.И случайно се открива.А лечението-то е ограничено и трудно. Човекът не е БОГ.Не е все силен. Това го има само по филмите.Има разлика между рак и ковид.