Last news in Fakti

19 Март, 2013 15:31 5 425 0

Нов 3D екшън с Брус Уилис и Скалата

  • g.i. joe: ответен удар-
  • брус уилис-
  • скалата

През 2013 г. “G.I. Joe: Ответен удар” излиза в 3D формат. Филмът е продължение на “ G.I. Joe:: Изгревът на кобра” от 2009 г.

 Първият филм е на Paramount Pictures, MGM и SkyDance Productions съвместно с Хасбро, като печалбата от световните му прожекции е над 300 милиона долара, съобщават от Форум филм България.

В продължението, което излиза в 3D, героите от отряда се изправят в битка срещу смъртния си враг Кобра, но са принудени да търпят заплахи и от правителството, което застрашава самото им съществуване.

Участват Брус Уилис в ролята на Джо Колтън, Дуейн „Скалата“ Джонсън в ролята на Roadblock, Чанинг Тейтъм като капитан Дюк Хосър, Ейдриан Палики в ролята на Лейди Джей и РЗА като Blind Master.

Във филма участват още Д. Дж. Котрона, Бюнг-хун Лий, Рей Парк, Джонатан Прайс, РЗА, Рей Стивънсън.

Режисьор е Джон М. Чу. Продуценти са Лоренцо ди Бонавентура и Брайън Голднър, а сценарият е на Рет Рийз и Пол Уърник.

Вижте уникални кадри от филма:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА