Last news in Fakti

5 Ноември, 2021 12:13 1 583 4

73-годишният Алис Купър се готви за турне

  • алис купър-
  • турне-
  • концерти

Рокаджията ще обикаля САЩ и Великобритания

73-годишният Алис Купър се готви за турне - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Рок ветеранът Алис Купър винаги е готов за подвизи. Той обяви турне в САЩ за началото на следващата година, за да популяризира последния си албум "Detroit Stories", предава life.dir.bg.

Концертите започват на 28 януари в Синсинати, Охайо, и ще завършат с "Monsters of Rock Cruise", който стартира от Маями, Флорида на 9 февруари.

Публикация, споделена от Alice Cooper (@alicecooper)

В началото на лятото легендарният изпълнител е планирал съвместно турне с група "The Cult" във Великобритания. Те ще обиколят Острова, стартирайки с концерт на 23 май в Суонзи, Уелс, и ще завършат с шоу на First Direct Arena в Лийдс, Йоркшир на 1 юни.

Концертите ще бъдат първите за 73-годишният рокаджия на британска земя след старта на пандемията.

Купър издаде последния албум "Detroit Stories" през февруари тази година и тогава каза защо градът го е вдъхновил: "Детройт беше епицентърът на гневния хард рок".


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Инквизиторът

    4 0 Отговор
    Най-големият! Мачкай, машина!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 бравос

    2 0 Отговор
    Дзвер
  • 4 бай Даньо

    0 1 Отговор
    Бягай от тука Алис Купър! По-добре Веселин Маринов!