Last news in Fakti

26 Ноември, 2021 12:53 1 741 5

Известната журналистка Ива Стоянова издаде стихосбирка

  • стихосбирка-
  • ива стоянова-
  • култура

Сборникът „Благодаря!“ вече е в търговската мрежа

Известната журналистка Ива Стоянова издаде своя стихосбирка. Сборникът носи името „Благодаря!“ и вече е в търговската мрежа.

„Пиша от дете, обожавам поезията и се надявам това, което споделям със сърцето си да докосва и вълнува. Вярвам, че човек трябва да бъде благодарен и затова заглавието на книгата е едно от моите стихотворения - Благодаря! “, каза Ива Стоянова.

Стиховете в книгата са свързани с моменти и емоции, които са познати на всеки човек - любов, вина, предателство, щастие, болка, успех. Авторката казва, че книгата всъщност е нейната поезия за живота и се надява всеки читател да открие себе си и свои преживявания в нея.

„Надявам се стиховете ми да дадат споделеност, опора и вдъхновение на онези, които ги прочетат“, допълва Стоянова.

В началото на годината Ива Стоянова издаде друго луксозно лимитирано издание със заглавието “Обичам те”. То беше посветено на съпруга ѝ по повод 50-годишният му юбилей.

„Тази първа моя книга беше само за семейството и приятелите ми. Не беше предназначена за продажба, но пожъна голям успех и това ми даде кураж да споделя стиховете си с по-широка аудитория. Така се появи и новата ми стихосбирка“, разказа Ива Стоянова.

Срещи с авторката за автограф и лично представяне на книгата „Благодаря!“ в София ще започнат през празничния месец декември в книжарници Сиела, които са ексклузивен разпространител на книгата, и ще продължат в цялата страна в началото на следващата година.

За авторката:

Кариерата на Ива Стоянова е свързана повече от 25 години с журналистиката. Тя беше управител на „Нова броудкастинг груп“. Преди това програмен директор на Канал 3, изпълнителен продуцент „Публицистика“ на ТВ7, водеща и продуцент на редица публицистични предавания, автор на документални филми, портрети, интервюта. От няколко месеца тя е отдадена на писането. Освен сборниците с поезия тя подготвя и първия си роман, който ще бъде издаден следващата година.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    2 0 Отговор
    Тя бeшe упрaвитeлка нa „Нoвa брoудкacтинг груп“. Прeди тoвa прoгрaмна дирeктoрка нa Кaнaл 3, изпълнитeлна прoдуцeнтка на „Публициcтикa“ нa ТВ7, вoдeщa и прoдуцeнтка нa рeдицa публициcтични прeдaвaния, aвтoрка нa дoкумeнтaлни филми, пoртрeти, интeрвютa.

    Коментиран от #3

  • 2 Айде бре

    2 1 Отговор
    А от Америка за България колко?
  • 3 реално

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "цербер":

    И понеже е много "известна" трябваше да напишат цялото и житие и страдания, та дано някой нещо се сети за нея!
  • 4 Гошо

    5 1 Отговор
    Кой издава стихосбирка?
  • 5 Анакрузис

    2 0 Отговор
    Понеже вече никой не чете книги, още по малко пък поезия, се издава луксозно лимитирано издание, да събира праха по лавиците на познати, приятели и роднини.