Last news in Fakti

9 Декември, 2021 13:29 1 454 14

Адел ще пее само пред ваксинирани и тествани

  • адел-
  • концерт-
  • covid-19-
  • ваксинирани

Тъй като билетите вече са в продажба, феновете, които не са разбрали за условието, могат в движение да се информират на Ticketmaster

Почитателите на музиката на Адел ще могат да се насладят на вокалните ѝ възможности на живо в Лас Вегас, само ако предоставят двойно доказателство: че са с две дози ваксина плюс отрицателен тест за COVID-19.

Британската певица подлуди интернет, когато обяви, че ще има концерти в хотел "Caesars Palace", наречени "Weekends With Adele". Певицата ще изнася представления в петък и събота вечер в театър Колизеум в хотела от 21 януари до 16 април 2022 г.

Тъй като билетите вече са в продажба, феновете, които не са разбрали за условието, могат в движение да се информират на Ticketmaster, където подробно се описват правилата за COVD-19, които трябва да спазват. "За да влезете на събитието, са необходими сертификат за ваксинация, и отрицателен тест в рамките на 48 часа от събитието. Както и да са минали поне 14 дни от втората доза ваксина", пишат в портала.

Децата, които искат да видят изпълнителката на "Easy On Me", ще се пускат и без доказателство за ваксинация, но все пак ще се изисква отрицателен тест.

Според съобщението, правилата са поискани от "организаторите на събитието", което обикновено се отнася до мястото, а не до певеца.

76-годишният Род Стюарт обаче също се изявява в "Caesars Palace" и неваксинирани фенове могат да присъстват на шоутата му, като условието е да носят маска и да им бъде проверена температурата преди да влязат.

Адел преди време изрази притесненията си относно коронавируса, като каза, че "това е твърде непредвидимо".

"Не искам никой да идва на моето шоу уплашен. И аз също не искам да се разболея от COVID", допълва тя. Албумът, с който се завърна - "30" има 60,7 млн. стриймвания според Spotify.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    28 3 Отговор
    Музиканти и артисти са под контрола на Сатанистите. Никой не може да стане известен ако не работи за тях.
  • 2 Ковидарите

    35 2 Отговор
    " две дози ваксина плюс отрицателен тест" Ехаааа! Аре на следвашия с 22 дози плюс 10 теста! Ковидарите ви поздравяват!
  • 3 С две думи

    12 1 Отговор
    Пред всеки, който си е купил билет. Този път вас пропагандата и диша.
  • 4 Haдyпена Металика и евван Бон Джови

    23 2 Отговор
    Къде са бунтарските пънк, рок, метал банди, които пееха на времето против системата.Няма ги защото бяха продукт на системата за опростачаване на населението. И сега кротко си траят и свирят само за набодени, заслепени от страх да не изгубят звездния си статут.
  • 5 мда

    16 1 Отговор
    Нали пееха за свобода тея певци преди години. Сега що мълчат.
  • 6 333333

    17 1 Отговор
    Абе тва мрънкяло да ми плащат нема да го слушам, камо ли на концерт да и ходя.
  • 7 Гост

    16 2 Отговор
    Скапана наркоманка, че и условия ще поставя!!!!
  • 8 Верно ли

    18 2 Отговор
    Ми да си пее сама тогава!
  • 9 ъхъ

    12 0 Отговор
    И в двора да ми пее дърпам пердетата и пускам ъглошлайф. Звука от ъглошлайфа е по приятен.
  • 10 ЕДИН ОТ МНОГОТО

    9 0 Отговор
    Отивам да ме боцкат че няма да ида на концерта,прости журналя,толко ли се изчерпахте ,та такива приказки разказвате
  • 11 гадно

    8 0 Отговор
    Хайде пък следващия път пред празна зала за да е сигурна, че "няма" вируси.

    Коментиран от #12

  • 12 Ковидарите

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "гадно":

    Ааа не се знае, не знае! Според Мицо ковидаря короната много обича музика и затова забрани музиката в цяла Гърция та не се знае, може па залата и без хора да се напълни с корони меломани ?
  • 13 А тамън...

    4 0 Отговор
    ...да я викна да ми пее на Коледа ....
    Някой знае ли Мадона как е с графика ?
  • 14 А трътлата ваксинирана ли е

    1 0 Отговор
    с пета бустерна и ще пее ли със защитна маска и гумени ръкавици? А ваксинираните фенове могат ли да са с нормална ориентация или да са цветнокожи вегани, членуващи в лбгтфкш?А за ваксинирани енове с петнайста бустерна ще има ли коледно намаление и подарък смарт часовник? Автографите ще бъдат ли дезинфекцирани и върху екологично произведена рециклирана хартия от щастливи дървета? Такива ми ти работи....😎