Last news in Fakti

21 Януари, 2022 11:19 2 311 5

Съобщиха официалното име на сериала по "Властелинът на пръстените" (ВИДЕО)

  • властелинът на пръстените-
  • сериал-
  • амазон-
  • име-
  • официално-
  • предистория

Сериалът ще проследи историята по създаването на пръстените на властта, включително и пръстена, имащ сила над всички останали

Съобщиха официалното име на сериала по "Властелинът на пръстените" (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Ултра скъпата телевизионна версия на "Властелинът на пръстените" на Amazon ще излезе на екран на 2 септември 2022 г., а сериите вече си имат официално име. Amazon представи първия трейлър на сериала, който е базиран на вселената на "Властелинът на пръстените". Сериалът се нарича "Властелинът на пръстените: Пръстените на властта" (The Lord of the Rings: The Rings of Power), пише каналът "Stars News" във vbox7.

В краткото видео вече можем да чуем историята за произхода на 20-те пръстена на властта, които били дадени на представители на различните народи, населяващи Средната земя.



Новият сериал ще се фокусира върху събитията, предшестващи оригиналната трилогия, режисирана от Питър Джаксън. Представителите на Amazon Prime пазят в тайна основните сюжетни линии на сериала. Това, което е ясно до момента е, че епизодите ще ни върнат много назад в историята, за да ни покажат как Саурон убеждава Келебримбор и ковачите от Ерегион да създадат въпросните пръстени. Те са дадени на водачите на елфи, джуджета и хора, а Саурон тайно създава още един пръстен, който има силата да доминира над останалите.

Сериалът ще обедини всички истории от Втората епоха на Средната земя.

Говори се, че от Amazon са похарчили рекордните 465 милиона долара за първия сезон на поредицата. Очаква се да бъдат заснети пет сезона на сериала, което го прави един от най-скъпите в телевизионната история. Епизодите от първия сезон ще бъдат излъчвани веднъж седмично. Работата по втория сезон ще бъде във Великобритания, а не в Нова Зеландия, както бе до този момент.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 супер

    3 0 Отговор
    Трилогията като цяло беше едно препускане през романа и много неща останаха само загатнати и неясни за тези които не са чели книгата.
    Трябваше да направят Хиливудските продукции ппоне 5-6 серии.
    Дано този сериал не е безкраен. 12-15 епизода биха били опримални. Ако са кратки - може и 24-25. Повече ще бъде едно разтягане на локуми.
  • 2 Логаин

    7 1 Отговор
    Ужас ! Видяхме какво направиха с „Колелото на времето“...това никога няма да им бъде простено . Амазон са все едно Дойче Веле , но в кинопродукцията . В тези “Пръстени на власта“ сигурно само троловете и гномите ще са бели , по храброст и умения чернокожите елфи пасти ще ядат пред елфките , а хобитите и джуджетата ще са в цвят индиго и ще правят безразборен секс ....нещо такова ще бъде
  • 3 Isildur2

    2 1 Отговор
    Тая смешна анимацийка ли струва толкова пари?
  • 4 Мелкор

    2 0 Отговор
    Това не е предисторията на "Властелинът на пръстените"! Цялата история започва от "Силмарлион" и първата епоха или древните дни, след което потапянето на Белерианд. Пътешествието на Еарендил към Нуменор, втората епоха, Саурон е затворник в Нуменор, Саурон покварява нуменорците и подтиква нуменорците на поход срещу Валинор. Падението на Нуменор, бягството на едаините към Средната земя, основаването на Радаур, Артедаин и Гондор. Чак тогава предстои изковаването на пръстените. Никой не се наема да заснеме всичко това, така че това не е началото. Най-същественото няма да го видим.
  • 5 С тези приказки

    2 0 Отговор
    Хубаво е, че няма да се "види". От гледане, хората забравиха да четат, мислят и фантазират. Същото падение, като в историите които разказват книгите. Масово затъпяване. Повечето от "гледащите" не са и чували за Силмарилион, Мелкор( или Моргот ) и валарите.
    „Три пръстена за елфите-крале под този небосвод
    и седем за джуджетата в дворците им от камък,
    да вземат девет хората със краткия живот,
    един за Мрачния владетел с трон от черен пламък
    в страната му Мордор, където тегне мрак.
    Единствен пръстен ги владее, Единствен той ще ги открие,
    Единствен вси ще ги сбере и в тъмнина ще ги обвие
    в страната му Мордор, където тегне мрак.“