Last news in Fakti

28 Януари, 2022 12:43 4 892 5

След ски инцидент почина актьорът, изиграл младия Ханибал Лектър

  • гаспар улие-
  • ски инцидент-
  • почина-
  • ханибал лектър

При инцидента Гаспар Улие е бил без каска

След ски инцидент почина актьорът, изиграл младия Ханибал Лектър - 1
Снимкa: Shutterstock

Френският актьор Гаспар Улие, най-известен с ролята си на младия Ханибал Лектър във филма Hannibal Rising, бе погребан в Париж, съобщава Daily Mail.

Актьорът загина на 19 януари, след като се сблъска с друг скиор в планински район в Южна Франция. При инцидента Улие е бил без каска. След сблъсъка актьорът е откаран с хеликоптер в болницата в Гренобъл, а другият скиор не е пострадал. Прокуратурата на град Албервил разследва обстоятелствата около смъртта на актьора.

Гаспар Улие бе изпратен в последния си път от неговите родители, партньорката му Гаел Пиетри и петгодишния им син Орсо. На погребението му присъстваха и актьорите Леа Сейду, Катрин Деньов, Луи Гарел, Матийо Амалрик и Изабел Юпер.

Клед "Ханибал" Улие игра още във филми като „Парис“, „Обичам те“, „Това е само краят на света“, „Дългият годеж“ и „Отмъщението на бедния човек“. Той също така участва в супергеройския сериал на Marvel "Лунният рицар", който се очаква да излезе по-късно тази година.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ventura

    5 1 Отговор
    И все пак земята се върти. Не само от Короната се мре!

    Коментиран от #3

  • 2 Р410

    5 0 Отговор
    Те ще му правят вече 9 дена май

    Коментиран от #4

  • 3 Komapak

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ventura":

    Френските Алпи са доста екстремно място. Природата те привлича като магнит.

    Коментиран от #5

  • 4 Gucci x Balenciaga

    14 1 Отговор

    До коментар #2 от "Р410":

    Вчера беше погребението , не е хубаво с ирония и коментар 1 .Всички сме пътници на този свят но за млад човек на 37 години да си заминеш по такъв нелеп начин е ужасно. Най ми е мъчно за детето което няма да може да порасне със баща си .Брилянтен актьор и се оказа много скромен. Често го сравнявах по красота, талант и харизма със Ален Делон .Мир на душата му смелост на съпругата му и неговия малък мъж
  • 5 Gucci x Balenciaga

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Komapak":

    фатален сблъсък между Гаспар Улие и друг скиор, станал в курорта Ла Розиер, в Бур-Сен-Морис не е бил с каска в момента на инцидента. След това в безсъзнание Гаспар е транспортиран с хеликоптер до университетската болница в Гренобъл час след сблъсъка