9 Март, 2022 11:21 1 354 1

Памела Андерсън дебютира на "Бродуей"

  • памела андерсън-
  • чикаго-
  • бродуей-
  • мюзикъл-
  • дебют-
  • актриса

Актрисата ще играе в мюзикъла "Чикаго"

Памела Андерсън дебютира на "Бродуей" - 1
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

Една от най-известните актриси на планетата - Памела Андерсън, ще играе жена, отчаяно стремяща се към слава - Рокси Харт в мюзикъла "Чикаго", съобщи Асошиейтед прес.

Това ще е дебютът на "Бродуей" за актрисата, станала международна звезда със сериала "Спасители на плажа".

"Вдъхновявам се от неочакваното - заяви Памела Андерсън пред Асошиейтед прес. - Това е, и няма повече да имам задръжки. Ще дам израз на всичко. Готова съм да видя на какво съм способна. За "Чикаго" ще сложа всички свои карти на масата".

Представленията с Памела Андерсън ще са в театър "Амбасъдър" от 12 април до 5 юни.

Мюзикълът "Чикаго" е сатира на това как шоубизнесът прави звезди от престъпници. Хореографията е вдъхновена от Боб Фос. Някои от песните, като "All That Jazz'' и "Cell Block Tango'', отдавна са хитове.

Продуцентът Бари Уайслър разказа, че е предложил ролята на Рокси на Памела Андерсън още преди десет години, но другите ѝ ангажименти не позволявали да я приеме.

В ролята на Рокси от 1996 г. са се превъплъщавали Мелани Грифит, Кристи Бринкли, Брук Шийлдс, Гречън Мол, Дженифър Нетълс.

През 2002 г. звезди във филмовата версия бяха Рене Зелуегър, Катрин Зита-Джоунс, Куин Латифа, Ричард Гиър.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дърта чанта

    2 0 Отговор
    Вече е пресъхнала