Last news in Fakti

30 Март, 2022 18:20 2 509 4

Обявиха премиерната дата за продължението на „Игра на тронове“

  • домът на дракона-
  • игра на тронове-
  • hbo max

Остават броени месеци до пилотния епизод на „Дома на дракона“

Обявиха премиерната дата за продължението на „Игра на тронове“ - 1
Снимка: HBO

„Игра на тронове“ без съмнение се превърна в най-големия хит в света на телевизията от „Стар Трек“ насам, като феновете на поредицата се вълнуват от всичко около него години след края му. Това е и причината продължението „Домът на дракона“ да се очаква с подобно нетърпение, а ето, че вече имаме и дата за премиерата.

HBO Max обяви, че първият епизод тръгва по стрийминг платформата на 22 август на територията на България.

Новият сериал е базиран на предисторията на „Песен за огън и лед“ на Дж. Р. Р. Мартин - „Огън и кръв“. В него ще проследим събитията от преди 200 години, когато Таргериъните за пръв път стъпват във Вестерос, за да обединят седемте кралства в едно с помощта на могъщите си дракони.

Във водещите роли ще влязат Пади Консидайн, Мат Смит, Оливия Кук, Ема Д'Арси, Стив Тусен, Ив Бест, Соноя Мизуно, Фабиен Франкел и Рис Ифанс.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ефгенйи

    3 3 Отговор
    Сасипаха я тас даржавъ
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 1-20

    4 10 Отговор
    Само пълен oлигoфрен може да сравнява Стар Трек с тази боза.
  • 4 Механик

    7 2 Отговор
    Тотална деградация на човечеството. Само така мога да назова това да се правят такива "екстенжъни" на популярни филми и риалити шоу програми.
    Единствено умствено ограничени шилета, могат да гледат такива повърни и дори да пращат СМС-си, нищо, че нямат какво да ядат.