Last news in Fakti

5 Април, 2022 13:56 3 667 2

Първи СНИМКИ и детайли от снимачната площадка на третия сезон на "Вещерът"

  • вещерът-
  • хенри кавил-
  • аня чалотра-
  • снимки-
  • снимачна площадка-
  • продължение-
  • сериал-
  • нетфликс

От продукцията разкриха какво ще се случва в третия сезон от фантастичната поредица

Снимките на третия сезон на сериала "Вещерът" започнаха, обявиха от стримийнг платформата Netflix в официалните профили на продукцията в социалните мрежи.

Още през септември миналата година беше съобщено, че предстои заснемането на нови епизоди на поредицата. В средата на декември пък стартира излъчването на втория сезон на "Вещерът", като по-рано се наложи работният процес на няколко пъти да бъде спиран заради ограниченията, свързани с COVID-19 пандемията.

Все още не се съобщава кога се очаква новите епизоди да бъдат готови, но това най-вероятно ще се случи през 2023 г.

Сериалът, който стартира през 2019 г. и прикова интереса на над 76 милиона фентъзи почитатели, е екранизация на романите на полския автор Анджей Сапковски. По книгите има създадена и видео игра, която предхожда по успех сериала.

В главните роли в телевизионната поредица са Хенри Кавил, който се превъплъщава във вещера Гералт от Ривия, Аня Чалотра е магьосницата Йенефер, Фрея Алън е Сирила - принцесата на Цинтра, която също притежава мистични магически способности.

В публикация си в социалната мрежа компанията разкрива как ще продължи историята на фантастичните герои, предава БТА. В сюжета главните герои отново са под сериозна заплаха. Докато монарси, магове и зверове от Континента се надпреварват да заловят принцеса Сирила, Гералт я скрива, решен да защити новото си семейство от онези, които заплашват да го унищожат. След като ѝ поверяват обучението на принцесата в магия, Йенефер решава да ги заведе в защитената крепост Аретуза, където се надява да разбере повече за неочакваните ѝ сили. Вместо това обаче групата разбира, че е попаднала на бойното поле на политическа корупция, черна магия и предателство в което ще им се наложи да се сражават, залагайки всичко и рискувайки да бъдат разделени завинаги.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зеленски

    10 6 Отговор
    Последни снимки от снимачната площадка в Буча.
  • 2 Човешка ценност

    1 2 Отговор
    Човек който има психо проблеми, това е така поради липса на хубав и уреден живот !
    Единственият вариант за реална и цялостна оправия е че трябва животът му трябва да бъде уреден и хубав !
    Колкото по бързо поумнейте, толкова по добре !