Last news in Fakti

18 Май, 2022 10:09 1 858 4

Disney+ пуска нова поредица за женския Хълк (ТРЕЙЛЪР)

  • disney+-
  • ши-хълк-
  • кино

Платформата се очаква да тръгне и у нас след около месец

Една от най-големите стрийминг платформи в света - Disney+, пуска нов сериал за женския Хълк в края на лятото.

Днес бе публикуван и първият трейлър на поредицата, от който се вижда, че Марк Ръфало ще продължи ролята си на Хълк, за да помогне на новия герой на Татяна Маслани, да се превърне в най-новия член на „Отмъстителите“.

Любопитното е, че Тим Рот ще се завърне в ролята на „Отвращението“, въпреки че през 2008 г. бе част от един друг опит за екранизация на популярния комиксов персонаж, когато Едуард Нортън бе Брус Банър. Явно колаборацията между различните франчайзи ще се превърне в норма, откакто се появи „Спайдър-мен: Няма път към дома“.

Заглавието на новия проект е „Ши-Хълк: Адвокат по право“, а продължителността на първи сезон ще е 10 епизода. Премиерата се очаква на 17 август.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Чуденка

    0 0 Отговор
    Поредната глупост на Марвел.
  • 4 123

    0 0 Отговор
    Тази година "She Hulk", следващата година и "To Hulk"!!!