Last news in Fakti

5 Юни, 2022 15:17 2 416 7

Джони Деп записа рок албум с Джеф Бек

  • джони деп-
  • джеф бек-
  • рок-
  • рок албум-
  • музикант

Съвместният албум ще излезе през юли

Джони Деп записа рок албум с Джеф Бек - 1
Снимка: Instagram

Британският рокмузикант Джеф Бек съобщи по време на концерта си в английския град Гейтсхед на 2 юни, че следващия месец ще издаде нов албум заедно с Джони Деп. Албумът ще бъде първият голям проект на актьора след края на шумно отразявания от медиите съдебен процес за клевета срещу бившата му съпруга Амбър Хърд. (За последен път Деп се снима във филм през 2019 г. – в „Минамата“).

„Ще се възползвам от възможността, за да ви кажа, че срещнах този човек преди 5 години и оттогава никога не сме спирали да се смеем. Всъщност направихме албум. Не знам как се случи. Ще излезе през юли”, обяви Бек пред множеството, докато Джони Деп се покланяше на публиката. След това актьорът музикант се присъедини на сцената към Джеф Бек за поредица от 6 песни, включващи кавъри на Денис Уилсън, Марвин Гей, Джими Хендрикс, Beatles и Killing Joke, пише в. Сега.

Звездата от „Карибски пирати“ придружаваше Бек в няколко скорошни негови концерта в Обединеното кралство. Двамата свиреха в лондонския „Роял Албърт Хол“ няколко дни преди огласяването на присъдата в процеса за клевета в щата Вирджиния, на което Деп не присъстваше лично. „От самото начало целта на завеждането на това дело беше да разкрия истината, независимо от резултата. Да говоря истината беше нещо, което дължах на децата си и на всички, които останаха непоколебими в подкрепата си за мен. Чувствам се спокоен, като знам, че най-накрая постигнах това”, написа Джони Деп в изявление по повод решението на магистратите.

Следващите концертни дати на Джеф Бек са тази вечер в театър „Аполо“ – Манчестър, на 6 юни в „Симфони Хол“ в Бирмингам и на 7 юни в „Барбикан“ в Йорк. Засега не е ясно дали Деп ще излезе с него на сцената и на тези места. Изглежда актьорът ще предпочете да направи турне с Бек, вместо да се върне в САЩ, предполагат британски медии. Някои от феновете на Бек обaче твърдят, че присъствието на актьора от "Карибски пирати" донякъде е развалило концертите. Един от тях споделя пред Mail Online: "Вече ни омръзна Джони Деп, не сме дошли тук заради него. Прилага рекламен трик, за да си възвърне имиджа, но не допринесе много за настроението в залата. За сметка на това отне толкова много от чара на Джеф Бек...".


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Даа

    4 1 Отговор
    Джеф Бек е великан. Тримата велики. Джеф Бек, Ерик Клептън и Джими Пейдж. Ярдбърдс.

    Коментиран от #7

  • 6 Ал Бунди

    2 0 Отговор
    Не знам от къде я е докопал тая певачка, ама с тоя концерт се орезили на стари години. Да си бе поканил Имелда, с която направиха велики парчета..и все пак Джеф си Джеф..един от десетте най-добри китаристи на всички времена.

  • 7 Ал Бунди

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Даа":

    Има един по-велик от тях, от когото са се учили и тримата..J.J. Cale..Кокаин е негова песен, а Клептън е негов приятел и почитател. Всъщност Джей Джей е основоположник на цяло течение в музиката, т.нар. Тълса стил.И е учител на всички бавни китаристi- Клептън, Дерек Трък ...Уорън Хайнес, Дики Бетц и мн други. Рекох !!!!