15 Юли, 2022 14:31 1 275 2

Боб Дилън забрани телефоните

  • боб дилън-
  • концерти-
  • турне-
  • телефон-
  • великобритания-
  • забрана

Живата легенда ще изнесе поредица от концерти през октомври, на които никой не трябва да носи телефон

Боб Дилън забрани телефоните - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Боб Дилън ще обиколи като част от турнето си Обединеното кралство за първи път от повече от пет години, но на концертите никой не бива да носи телефон, пише life.dir.bg.

81-годишният музикант ще свири на девет дати през октомври тази година като част от световното турне "Rough and Rowdy Ways", което е в ход от ноември миналата година. Обиколката, която популяризира най-новия му едноименен албум, ще го отведе в Лондон, Кардиф, Хъл, Нотингам и Глазгоу в продължение на две седмици.

Датите за Обединеното кралство бяха обявени вчера сутрин, а билетите са пуснати в продажба от днес, 15 юли, като се посочва, че използването на телефони не е разрешено по време на концертите.

Според прес съобщенията, "концертите са събития без телефон", като присъстващите ще трябва да поставят мобилните си устройства в чанти на Yondr, които се заключват с магнит. Така хората от публиката няма бъдат отделени от телефоните си, но няма да ги ползват.

Предстоящата част от световното турне във Великобритания ще започне с четири вечери в "London Palladium" между 19 и 24 октомври. След това той ще свири в "Motorpoint Arena" в Кардиф на 26 октомври, преди да се отправи към Нотингам на 28 октомври. Композиторът ще излезе на сцената за две изпълнения в "SEC Armadillo" в Глазгоу в края на месеца, като те са насрочени за 30 и 31 октомври.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Исторически парк

    4 3 Отговор
    браво! Те сега повече гледат концертите през камерите на телефоните си.. зомбита..
  • 2 Стефан Вълдобрев

    4 1 Отговор
    На моите концерти никога няма да забраня телефоните, защото хората ще умрат от скука, ако няма какво да цъкат, докато аз безуспешно се мъча да съм атрактивна, талантлива и креативна звезда на сцената.