Last news in Fakti

8 Септември, 2022 10:19 1 925 4

Грандиозен финален концерт на "Фондацията" в зала 1 на НДК

  • фондацията-
  • щурците-
  • лятно турне-
  • грандиозен финал-
  • ндк

"Фондацията" празнува "Щурците" на 55 г." идва в София на 30 ноември

Грандиозен финален концерт на "Фондацията" в зала 1 на НДК - 1
Снимка: БГНЕС

Това лято супер групата “Фондацията” представи турнето си под надслов “Фондацията" празнува “Щурците” на 55 г.” в едни от най-големите градове на България.

Хиляди фенове във Варна, Бургас, Тутракан, Пловдив и в Созопол на “Аполония", имаха възможност да се насладят на едни от най-хубавите български песни на открито. Изпълниха ги великолепните Кирил Маричков, Дони, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански от “Фондацията”, а заедно с тях на сцената се качиха и легендарните Валди Тотев и Георги Марков.

В същия звезден състав, на 30 ноември в зала 1 на НДК, музикантите ще представят подобаващ финал на лятното си турне с голям концерт в София, пише БГНЕС.

"Фондацията" празнува “Щурците” на 55 г.” в НДК е с начален час 20:00 часа, а билетите за събитието вече се продават в системата на Ticketportal.bg.

Билети могат да се закупят още и от партньорската мрежа и билетния център на НДК. Цената им е от 35 до 70 лева, според мястото в залата.

За първи път от пет години насам “Щурците” се събират заедно на една сцена, а музикантите от “Фондацията” обещават неповторимо изживяване за всички в Зала 1 на НДК с едни от най-обичаните от поколения българи песни


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Айзък Азимов

    20 3 Отговор
    Имитатори.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 пфууууу

    19 1 Отговор
    Аман от тия Щурци, от комунизма до сега - безкрайно лансирани.
  • 4 само питам

    13 0 Отговор
    слабчо и оня с козия глас защо са на една сцена с кирил маричков и иван лечев много е смешна схемата добри музиканти+забавачка