Last news in Fakti

2 Октомври, 2022 13:05 1 551 4

Godsmack пуснаха нова песен – „Surrender“ ВИДЕО

  • godsmack-
  • песен-
  • албум-
  • surrender

Тя е част от предстоящия им албум, за чието име и дата на излизане още няма информация

Godsmack се завръщат с мощен нов сингъл – „Surrender“, част от предстоящия им нов студиен албум, за който в момента няма информация нито за името, нито за датата на излизане, съобщи zrockradio.bg.

Парчето е и първата нова музика на момчетата от Масачузетс от четири години насам, когато излезе албумът When Legends Rise (2018).

„“Surrender“ е много директно парче. Разказва за изтощението, което ние всички усещаме във връзките си понякога, породено от напрежението да се караме непрекъснато“, коментира Съли Ърна. „В определен момент вече не ни интересува кой е прав и кой – крив, просто искаме всичко това да СПРЕ! Така че развяваме белия флаг.”

През април Ърна разкри, че предстоящия албум на Godsmack вероятно ще бъде и последен. „Ще се завърнем в първата четвърт на 2023 с нов албум“, потвърди тогава той. “Албумът е завършен; записите приключиха. Ще чуете нова музика някъде към средата или края на лятото. Ще забием здраво и тежко. И да ви кажа, това може да е всичко от нас – вероятно това ще е и последния ни албум.“


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОй

    2 3 Отговор
    Великани, почти нямат слаба песен. Голямо благодаря за творчеството им.

    Коментиран от #2

  • 2 Той

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "КОй":

    Великани или наркомани?

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 КОй

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Той":

    Наркоман може да е на ония С.О.П.О.Л и М.А.Н.Г.А.Л Стораро, до колкото разбирам той обича да се друса и да бие жени.