Last news in Fakti

11 Ноември, 2022 12:16 1 761 1

Лили Иванова разчувства почитателите си в Шумен

  • лили иванова-
  • концерт-
  • шумен-
  • почитател-
  • национално турне

"Много съм щастлива винаги, когато идвам в Шумен. Тук е роден големият български артист Тодор Колев", каза по време на концерта примата на българската естрада

Лили Иванова разчувства почитателите си в Шумен - 1
Снимка: БГНЕС

Лили Иванова разчувства многобройните си почитатели на концерт в препълнената зала на Драматично-кукления театър "Васил Друмев" в Шумен, съобщи БТА. Примата на българската естрада и изпълнителите от нейния бенд бяха посрещнати с бурни аплодисменти от публиката, на която подариха незабравими спомени, представяйки песни на певицата от богатия ѝ репертоар.

На сцената с Лили Иванова бяха музикантите от "Ли Оркестра" и триото "ЛаТиДа" (беквокали). Заедно с тях тя изпя песни от последния си миниалбум "Чуй душата ми", както и част от многобройните си хитове, сред които "Свири, щурче", "Детелини" и "Панаири". Много от зрителите не спряха да пеят любимите текстове и мелодии през целия концерт. След финалното ѝ изпълнение овациите за примата на българската естрада не стихваха дълго време и тя подари на почитателите си в залата нови безценни спомени, като излезе на бис.

"Много съм щастлива винаги, когато идвам в Шумен. Тук е роден големият български артист Тодор Колев", каза по време на концерта Лили Иванова, след което последваха бурни аплодисменти. "Надявам се, че тези аплодисменти ще стигнат при него", допълни тя.

Шумен има специално място в сърцето на Лили Иванова. При гостуванията си в родния град на Тодор Колев тя се покланя и поднася многобройните си цветя от концерта пред паметника на големия български артист, неин добър приятел и колега.

Сега до нея, в качеството на асистент, е друг шуменец - Николай Недеков, който организира културни събития, включително концертите и турнетата на Лили Иванова през последните години.

Концертът в Шумен е част от националното турне на Лили Иванова, което започна на 14 април от родния ѝ град Кубрат и включва 28 града в страната. След Шумен, то продължава в Русе, Добрич, Смолян и Кърджали. Кулминацията на турнето, на което БТА е медиен партньор, е спектакъл в зала "Арена Армеец" в София на 4 декември.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 питащ

    2 3 Отговор
    А стига с тази стара жена която излиза по минижуп. То бива наглост, ама нейното няма мярка.