Last news in Fakti

5 Декември, 2022 15:44 1 020 0

"Абсурдни времена като коледен Знак" с Маргарита Петкова, Ирина Флорин и Добромир Банев пристига в Поморие

  • спектакъл-
  • поморие-
  • маргарита петкова-
  • ирина флорин-
  • добромир банев

Версията е "НЕЦЕНЗУРИРАНА", но не защото в нея има вулгаризми, а защото Маргарита и Добромир разказват за нещата от живота и любовта между двама души - без цензура

Звездната коледно-новогодишна културна програма на Община Поморие продължава и, като коледен Знак в тези Абсурдни времена, в черноморския град пристигат Маргарита Петкова, Ирина Флорин и Добромир Банев, за да ни представят на сцената на НЧ "Просвета 1888" музикално-поетичния спектакъл "Абсурдни времена като коледен Знак".

"Абсурдни времена - НЕЦЕНЗУРИРАНАТА ВЕРСИЯ" е най-новата съвместна книга на обичаните космически поети Маргарита Петкова и Добромир Банев, която по търсене и купуване измести от родния книжен пазар заглавията на световни бестселъри и именити международни автори. В нея лирическите герои докосват душите и сърцата на читателите, прекосявайки в рими живота, кръстосвайки по света, изгарящи от любов. Говорят с високо чувство за хумор и закачливост, но и с достатъчна сериозност - за срещите, за разделите на двама влюбени. Понякога отпивайки от чаша с ароматното италианско кафе, а друг път - намигвайки ни нежно с френско пенливо вино в ръце от някоя европейска модна столица. Облечени са в марки на световни брандове, а друг път - сгушени, с притиснати в сатен един към друг тела палят цигара след поредната дълга и изпепеляваща от любов нощ.

Версията е "НЕЦЕНЗУРИРАНА", но не защото в нея има вулгаризми, а защото Маргарита и Добромир разказват за нещата от живота и любовта между двама души - БЕЗ ЦЕНЗУРА.

Знакът е коледен, но не само защото месецът е декември и сме пред навечерието на най-светлия християнски празник - Рождество Христово, а защото "ЗНАК" е името на най-новия осми поред супер успешен албум на нежния "лилав цвят" на българската поп музика - певицата и дизайнер Ирина Флорин.
Освен най-новите песни на Ирина, като "По целувките", „Заспи, сърце“, „Решено“ и „Сладки грешки“, феновете ѝ ще имат възможността да се докоснат на живо и до някои от най-големите ѝ хитове - „Мога“, „Цвят лилав“, "Пътуване"... в модерни интерпретации.

Дебютът на музикално-поетичния спектакъл "Абсурдни времена като коледен ЗНАК" ще бъде представен за първи път в Поморие, защото е замислен и създаден само за Поморие.
Един коледен подарък за гражданите и гостите на най-красивия черноморски полуостровен град, поднесен от Община Поморие и НЧ "Просвета 1888", в изпълнение на артистите Маргарита Петкова, Ирина Флорин и Добромир Банев.

Музиката и поезията са свързани с невидима платинена космическа нишка, а Маргарита, Ирина и Добромир ще ни докажат колко силна е тя.

КЪДЕ?
В град Поморие, киносалона на НЧ "Просвета 1888"

КОГА?
На 16 декември /петък/, от 18:00 часа

ВХОД?
СВОБОДЕН


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА