Last news in Fakti

5 Януари, 2023 10:08 1 406 2

Джейми Лий Къртис и Куентин Тарантино са сред тези, които ще връчват наградите "Златен глобус"

  • джейми лий къртис-
  • куентин тарантино-
  • златен глобус-
  • награди

Вижте кои звезди още ще раздават статуетки

Джейми Лий Къртис и Куентин Тарантино са сред тези, които ще връчват наградите "Златен глобус" - 1
Снимкa: Shutterstock

Джейми Лий Къртис и Куентин Тарантино са сред холивудските звезди, които ще връчват наградите "Златен глобус", предава задокеанската преса, цитирана от dir.bg.

Статуетки ще раздават също Ана де Армас, Били Портър, Колман Доминго, Наташа Лион, Никол Байър, Трейси Морган и други.

Водещ на 80-ата церемония за призовете, присъждани от Асоциацията на чуждестранната преса в Холивуд, ще бъде комикът Джеръд Кармайкъл. Събитието ще бъде на 10 януари и ще се излъчва по NBC и по стрийминг платформата Peacock.

Актьорът Еди Мърфи и телевизионният сценарист и продуцент Райън Мърфи ще получат почетни отличия за цялостен принос към развлекателната индустрия.

Тази година отличията "Златен глобус" се опитват да се върнат на сцената след разразил се скандал и бойкот от страна на Меката на киното. Разследване на вестник "Los Angeles Times" в началото на 2021 г. установи, че по това време сред членовете на организацията няма чернокожи - разкритие, допълнено от други твърдения за етични нередности. Много звезди и студиа заявиха, че ще бойкотират шоуто. Актьорът Том Круз дори стигна дотам, че върна трите си статуетки.

Миналата година NBC отмени телевизионното излъчване и наградите "Златен глобус" бяха раздадени "тихомълком" в бална зала на хотел "Бевърли Хилтън" в Бевърли хилс в отсъствието на холивудски звезди, припомня БТА. Победителите бяха обявени в Tiwtter.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    5 0 Отговор
    Да поканят и Уил Смит, за да стане по-интересно..
  • 2 дедо Флашко

    0 1 Отговор
    Предпочитам Ана де Армас.Красивата кубинка.