Last news in Fakti

12 Февруари, 2023 18:49 2 174 6

"Кокаиновата мечка" с последната роля на Рей Лиота тръгва скоро по кината (ВИДЕО)

  • рей лиота-
  • кокаиновата мечка-
  • последна роля-
  • филм-
  • кино

Последният филм, в който Рей Лиота участва преди смъртта си, ще се излъчва от 24 февруари на големия екран

"Кокаиновата мечка" с последната роля на Рей Лиота тръгва скоро по кината (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Този февруари най-незабравимото парти с опиати не е каквото си мислите. Само в кината ни очаква среща с "Кокаиновата мечка" - луда черна комедия, вдъхновена от невероятна истинска история от 1985 г. за изгубени 40 килограма кокаин и черната мечка, която ги изяжда, информира Форум Филм.

Във филма Рей Лиота изиграва последната си завършена филмова роля като дилър на наркотици преди трагичната му смърт на 26 май 2022 г.

След като наркотрафикант изхвърля кокаин на стойност милиони долари от катастрофиращ самолет, вбесеният му бос изпраща най-доверения си помощник и своя не особено способен син да открият и да върнат изгубения наркотик.

Двамата влизат в надпревара с полицията, за да се доберат първи до кокаина, но откриват, че вече са изпреварени от... гигантска черна мечка. Заедно с местните горски рейнджъри, група туристи, тийнейджъри и една разтревожена майка, двамата се изправят пред ужаса на погълналия зашеметяващи количества кокаин, 200-килограмов върховен хищник, който спретва незабравима наркотична вакханалия в търсене на още дрога... и кръв.

Трейлърът на "Кокаиновата мечка" ни запознава със съвсем малка част от историята и героите, но разкрива изключително забавния, на моменти граничещ с абсурда, но и малко мрачен тон на филма, който обещава най-пристрастяващото киноизживяване на сезона.

Рей Лиота влиза в ролята на Сид - наркобос от Сейнт Луис, чийто мобилен офис често е заведение за бързо хранене. Сид в момента отглежда детето на сина си, Еди (Алдън Еренрайх), защото Еди е депресиран след като е изгубил съпругата си, болна от рак, и дави мъките си в алкохол и преосмисля ролята си в семейния бизнес.

Режисьор на "Кокаиновата мечка" е Елизабет Банкс ("Перфектният ритъм 2") по сценарий на Джими Уордън ("The Babysitter: Killer Queen").

"Рей Лиота е един от най-великите за всички времена и имах чувството, че за Рей беше страхотно да участва", казва Банкс.

Лиота почина на 26 май 2022 г. на 67-годишна възраст. "Чувствах се като такава късметлийка, че ми се довери от първата минута. Той е толкова присъстващ, че кара вас, публиката, да повярвате, че сте там, на тези невероятни места, в това приключение. Имах нужда от Рей Лиота наистина, да оживя този герой, на който да стъпи този филм. Той го направи. И познайте какво? Той също е забавен", разказва режисьорката Банкс.

Продуценти са Фил Лорд, Кристофър Милър, Елизабет Банкс, Макс Хендълман, Брайън Дъфийлд, Адитъа Суд. В главните роли са Кери Ръсел, О"Шей Джаксън-младши, Олдън Ерънрайк, Джеси Тайлър Фъргюсън, Бруклин Принс, Крисчън Конвъри, Исая Уошингтън, Арън Холидей, Марго Мартиндейл и непрежалимия Рей Лиота, в една от последните си заснети роли.

Вилнеем с "Кокаиновата мечка" от 24 февруари само в кината.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Теле

    8 7 Отговор
    Зелето ще играе зелето

    Коментиран от #3

  • 2 Българин

    12 10 Отговор
    В образа на Зеленски ли ще влезе? Ако да трябва да е кокаиновата мишка
  • 3 Путин ще играе

    6 9 Отговор

    До коментар #1 от "Теле":

    Окаляния в кафяво търсач на дрогата, който среща нашмърания мечок Зеленски. Накрая Путин даже забременява от него.
  • 4 "Чекмеджената мечка"

    9 2 Отговор
    с поредната роля на Спасителя тръгва скоро преди 2 април по билбордовете
  • 5 гръндж

    0 2 Отговор
    Този,на снимката,не го понасям!
  • 6 Некой си

    4 0 Отговор
    Пет цървула се изходиха на метеното..колкото и да се напъвате, цървули, като Рей Лиота нема да станете..епа нема...