Last news in Fakti

4 Май, 2023 08:53 3 751 5

Ози Озбърн: Това не е работа, а ...ана страст, не мога да стоя вкъщи

  • ози озбърн-
  • метал-
  • музика-
  • концерти

Музикантът заяви, че ще участва в повече концерти, дори ако трябва физически да бъде изкаран на сцената

Ози Озбърн ще участва в повече концерти, дори ако трябва "физически да бъде изкаран на сцената".

Музикантът, който официално заяви, че се е оттеглил от участия в дълги световни турнета, ще продължи да се изявява на концерти от време на време.

„Спомням си някои добри концерти и отчетох справедливо и лошият дял от ши.ани концерти“, заяви той пред Metal Hammer в ексклузивно интервю за последния му брой.

„Един китарист може да смени китарата си. Барабанист може да смени барабаните. Ако гласът ми изчезне, прецакан съм. Веднъж бях на концерт в Nassau Coliseum в Ню Йорк. На път за концерта гласът ми изчезна. Децата вече бяха там и аз си помислих: „Какво, по дяволите, ще правя сега?“ Излязох и се опитах да пея и те ме аплодираха на крака. Децата биха предпочели да те видят лош, отколкото да се приберат вкъщи.

„Искам да кажа, че живея за шоу на живо“, продължава той. „Трябваше да отменя европейското си турне за тази година, но съм решен. Трябва да направя повече концерти, ако трябва, ще накарам някой да ме закара там. Искам да кажа, че не можете да се оттеглите от тази игра. Това не е работа, това е шибана страст. Не мога да правя нищо друго. Мисълта да седя в къщата си по цял ден... Аз съм пътно куче, разбирате ли? Правех го по дяволите 55 години. Това е най-хубавото нещо, което някога ми се е случвало.”

Oзи наскоро беше потвърден за първия по рода си фестивал Power Trip, който ще се проведе по-късно тази година в Калифорния и може да се похвали с безумно тежък състав, включващ също Iron Maiden, Metallica, Guns N' Roses, AC/DC и Tool. Включването на Ози в състава изненада мнозина предвид скорошното му изявление за пенсиониране, но става все по-ясно, че Ози е решен да продължи да прави шоута, докато все още може, дори и да са само случайни или специални събития.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 си-бемол

    8 45 Отговор
    Ози,никога не съм те харесвал.Лекувай се и си харчи парите.Времето изтича.Успех.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Тошко

    4 35 Отговор
    От класиците в рока, този ми е най-противният.
  • 5 пепи

    0 0 Отговор
    Давай, Ози!