Last news in Fakti

12 Май, 2023 10:38 1 267 4

Актрисата и драматург Здрава Каменова разказа за своята работа и стремежи

  • здрава каменова

"Ако не импровизирам, аз чувствам, че не съм си свършила работата", сподели актрисата

Актрисата и драматург Здрава Каменова разказа за своята работа и стремежи - 1
Снимкa: БГНЕС

"Не знам дали съм точно актьор, или точно автор, аз съм нещо по средата и това е най-важно за мен". Това заяви в предаването "Животът на фокус" на Радио "Фокус" актрисата и драматург Здрава Каменова относно своята работа и стремежа ѝ да импровизира на сцената.

"Ако не импровизирам и ако не измисля поне три неща, дори да е драматургия, а за стендъп още повече, аз чувствам, че не съм си свършила работата", сподели актрисата като допълни, че за нея не е редно да се повтарят репликите и емоцията на всяко едно представление, а трябва да бъдат всеки път уникални и вечерта трябва да бъде неповторима.

Каменова спомена още, че се стреми да се развива и в социалните мрежи като Instagram и Tik Tok и обясни, че преди много се е бунтувала срещу този вид популярност, но впоследствие е предпочела нещата да "стъпят на друго ниво".

По думите ѝ в годините, в които е учила в НАТФИЗ със специалност "Куклен театър" е била най-щастлива и ѝ е дало лекота в живота.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Име

    1 0 Отговор
    Актрисата и драматург Здрава Каменова се е научила на изкуството на импровизацията и това е една дарба, която или притежаваш....или не....!?
  • 2 Гладен брокер

    3 0 Отговор
    Това малко сладко слонче ако ми е в къщи ще го обичам по три пъти дневно.
  • 3 шам фъстък

    0 0 Отговор
    "Не знам дали съм точно актриса, или по-точно авторка, аз съм нещо по средата. Ма,да! По средата си. По-надолу.
  • 4 Аз съм веган

    1 0 Отговор
    Само за името заслужава големо евала