Last news in Fakti

5 Ноември, 2013 19:15 2 240 1

Хип-хоп легендата DMX с концерт в България

  • dmx-
  • концерт-
  • българия

Шоуто ще се състои в столичната зала "Христо Ботев" на 29 ноември

Хип-хоп легендата DMX  с концерт в България - 1
Снимка: Уикипедия

Хип-хоп легендата DMX  ще изнесе първия концерт в България в кариерата си.

Събитието ще се проведе в обновената столична зала "Христо Ботев" в Студентски град, а датата е 29 ноември. Той ще пристигне у нас веднага след концерта си в Прищина.

Организатори на събитието са сайтът www.359hiphop.com и клуб „Грамофон“. Звездата ще бъде подгрявана от едни от най-изявените имена в българския хип-хоп: Alex P, Sarafa, xSPENSive, Bate Sasho, X NRG crew, DEE и още много други.

Билетите за шоуто ще са на цени между 35 и 55 лв., като е предвидено ограничено количество пропуски за студенти на цена от 25 лева. Концертът е част от мащабното турне на рапъра, което ще мине през Европа, Азия и Африка.

Ърл Симънс е истински феномен в хип-хоп културата, като в края на 90-те години на миналия век успява да се утвърди като най-известния рапър в света. Той обаче е и един от най-скандалните представители на американския шоубизнес. Голяма част от юношеските му години минават в затвора и изправителни институции, заради тежкия живот в гетото Йонкърс в Ню Йорк.

Последвалите много пари и слава не променят начина му на живот, като бива арестуван редица пъти заради притежание на наркотици и шофиране в нетрезво състояние.

През 2010 г. той дори получи 12-месечна присъда заради притежание на наркотици. Малко по-рано през тази година се говореше за негов банкрут, като сегашното му турне трябва да стабилизира финансовото му състояние. Иначе по-рано днес CNN гръмна с новината, че през тази нощ рапърът отново е бил арестуван заради шофиране без шофьорска книжка в Южна  Каролина. За щастие, той е прекарал зад решетките само 3 часа и инцидентът няма да попречи на старта на турнето му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 0 Отговор