Last news in Fakti

21 Януари, 2024 17:02 1 049 1

Създават биографичен филм за Робин Уилямс с неизлъчвани кадри от "Мисис Даутфайър"

  • биографичен филм-
  • робин уилямс-
  • актьор-
  • комедия-
  • крис кълъмбъс

Крис Кълъмбъс, който стои зад хитове като "Хари Потър", "Мисис Даутфайър" и "Сам вкъщи", сподели, че има кашони с ленти, запечатали гениални импровизации на Робин Уилямс

Създават биографичен филм за Робин Уилямс с неизлъчвани кадри от "Мисис Даутфайър" - 1
Снимка: Shutterstock

Режисьорът Крис Кълъмбъс издаде, че има километрови ленти с невиждани досега кадри на покойния Робин Уилямс, съхранявани с холивудски склад. Заради това той загатна, че има шанс да бъде направен документален филм за легендарния комик.

Обичаният актьор почина през 2014 г. само на 63 години, оставяйки след себе си много разбити сърца, припомня "Телеграф".

Уилямс беше известен със своя стендъп и комедийни роли - „Мисис Даутфайър“, "Аладин", „Флабър“, „Хук“ и дългогодишния ситком „Морк и Минди“.

Въпреки това той има и забележителни драматични умения. Доказателство за това са изпълненията му в „Обществото на мъртвите поети“, „Едночасова снимка“ и „Добрият Уил Хънтинг“, за който печели Оскар за поддържаща роля.

Режисьорът на „Мисис Даутфайър“ Крис Кълъмбъс сподели за това какво е да работи с гении като Уилямс. По думите му комикът бил категоричен, че нищо няма да го според да импровизира по време на снимките.

„Той дойде при мен и ми каза: „Шефе, ще изиграя три, четири дубъла по сценарий, но после започвам да играя“. С тези си думи той имаше предвид, че иска да импровизира. И точно така заснехме всяка сцена“, посочи Кълъмбъс.

„Той изиграваше сцените по сценария и после започваше да импровизира, а това не беше за пропускане“, спомня си режисьора.

Кълъмбъс заяви, че Уилямс импровизирал по време на всеки дубъл и тъй като не искал да пропусне нищо от неговия гений, оставял камерите винаги да работят. Това довело до заснемането на над 600 километра лента с импровизации на Робин, които се съхраняват в около 972 кашона. Режисьорът разкри, че освен кадрите за филма, има много такива от зад кулисите.

Също така Крис Кълъмбъс заяви, че някои от кадрите никога не са били виждани дори от студиото, което означава, че са били прибрани някъде в склад в продължение на десетилетия, без никой да има шанс да се възхити на гения на Уилямс.

Режисьорът разкри, че много би искал да прегледа всички кадри и да създаде документален филм за създаването на един от най-обичаните семейни филми "Мисис Даутфайър".

„Искаме да покажем процеса на работа на Робин. Имаше нещо специално и вълшебно в начина, по който той работеше и мисля, че би било забавно да се задълбочим в това“, заяви Кълъмбъс.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    6 0 Отговор
    В какво се превръщат мечтите , Опасно безсъние , 200 годишен човек . Пробуждане , Пач Адамс всички филми с него са страхотни.