Last news in Fakti

2 Януари, 2014 17:19 1 806 2

Дизайнерът на Човека паяк падна от балкона на хотел "Уиндзор"

  • стийн хелсен-
  • човека паяк-
  • дизайнер-
  • костюм-
  • хотел

Все още не е ясно дали инцидентът със Стийн Хелсен е опит за самоубийство или нещастен случай

Белгийският стилист Стийн Хелсен, известен и като създател на филмовия костюм на Човека паяк от едноименната лента, падна в новогодишната нощ от балкон на четвъртия етаж на прочутия хотел „Роял Уиндзор“ в Брюксел, съобщи HLN.be.

Причините за инцидента все още не са напълно изяснени. Полицията не изключва и версията  40-годишният дизайнер да е възнамерявал да се самоубие. Напоследък той се чувствал подтиснат и дори се обърнал за помощ към психолози.

Според очевидци, моделиерът се стоварил върху навеса над входа на хотела, пробил го и паднал сред подредените на земята отпред цветя и елхички. Дошлият на място медицински екип транспортирал Хелсен в болница, където той бил диагностициран с монежство счупвания.

Стилистът е в интензивно отделение, но животът му е извън опасност.

Стийн Хелсен е работил в модните къщи на Вивиън Уестууд, Валентино и Джорджо Армани. Той е проектирал тоалети за множество знаменитости от шоубизнеса, сред които певците Роби Уилямс и Лени Кравиц, актьорите Хю Грант и Киану Рийвс, както и много други. Но най-известен е с костюма на Човека паяк, създаден за Тоби Макгуайър в едноименния филм.

През 2012 г. Хелсен разработи моделите за униформите на белгийските отбори за олимпиадата в Лондон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 comments

    1 0 Отговор
    А промилите колко са???.......
  • 2 Бай Иван

    1 0 Отговор
    Парите развалят хората.Може освен алкохол и наркотици да е имало на масата.Но каквото и да е било дано се оправи този нещастник и да му е обица на ухото за в бъдеще да живее малко по Богоугодно!