Last news in Fakti

31 Януари, 2024 08:55 885 1

Опра Уинфри на 70: Животът е по-добър, когато го споделяш

  • опра уинфри-
  • рожден ден

Здравето е най-добрият подарък, заявява телевизионната звезда

Телевизионната звезда Опра Уинфри навърши 70 години в понеделник и сподели наблюдения за здравето пред PEOPLE.

Миналия месец медийната звезда заяви, че се чувства по-силна от всякога, след като включи повече фитнес в ежедневието си.

Тя призна, че наскоро е научила как по-добре да поддържа здравословно тегло в дългосрочен план, като използва холистичен подход, който включва редовни упражнения и други промени в начина на живот. Уинфри потвърди, че е добавила и лекарство за отслабване към своя режим.

Колебанията в теглото "заемаха пет десетилетия пространство в мозъка ми, йо-йо и чувството, че не мога да победя това, вярвайки, че силата на волята ми е пълен провал", каза Уинфри, чиято упорита рехабилитация след операция на коляното през 2021 г. даде тласък на осезаема загуба на тегло през последните две години.

„След операцията на коляното започнах да се разхождам и да си поставям нови цели за разстояние всяка седмица. В крайна сметка бих могла да извървя три до пет мили всеки ден и 10 мили наведнъж през уикендите", каза тя.

"Чувствам се по-силна, по-здрава и по-жизнена. Благодарността наистина е моята религия", каза тя, допълвайки, че нейната цел през целия живот е да помага на другите.

„Аз все още продължавам да се издигам и предлагам да помагам на други хора да се издигат," каза Уинфри. "Животът е по-добър, когато го споделяш".


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 456

    2 0 Отговор
    даде тласък на осезаема загуба на тегло - това на какъв език е?!