Last news in Fakti

6 Февруари, 2024 22:37 1 569 0

Новият филм на Гай Ричи "Министерство на неджентълменските работи" излиза на 19 април ТРЕЙЛЪР

  • гай ричи-
  • филм

В главната роля е Хенри Кавил, Ричи е автор и на сценария

Студио Lionsgate обяви датата на премиерата на новия филм на Гай Ричи “Министерство на неджентълменските работи” — филмът ще излезе на екран на 19 април, предаде roged.com.

Комедийният екшън разказва за създаването на таен отряд по време на Втората световна война, който е сформиран от британския премиер Уинстън Чърчил и редица други участници, сред които и авторът на “Бонд” Иън Флеминг.

Името на отряда идва факта, че неговите наемници използват методи, които трудно биха могли да се нарекат “джентълменски”, за да елиминират набелязаните цели. По-късно, въз основа на опита от работата им, във Великобритания са създадени и други специални части.

Главните роли във филма се изпълняват от Хенри Кавил, Алън Ричсън, Кари Елвес, Ейза Гонзалес и Тил Швайгер. Ричи е отговорен не само за режисурата, но и за сценария, върху който работи заедно с още трима автори.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА