Last news in Fakti

27 Февруари, 2024 11:46 2 041 6

Не бях дебела: Фенове на "Титаник" обвинили Кейт Уинслет, че Джак загинал заради теглото ѝ

  • кейт уинслет-
  • титаник-
  • актриса

Актрисата е доволна, че днес отношението към външния вид на младите ѝ колежки е различно

Кейт Уинслет е понасяла остри критики за тялото си в ранните дни на кариерата си, а днес 48-годишната актриса е щастлива да види млади звезди, които се противопоставят на срама, отстояват себе си и гласът им в киноиндустрията се чува, пише Дейли Мейл.

В интервю за Sunday Times звездата от "Титаник" си спомни, че докато била в актьорското училище я съветвали да си избира роля на дебелани.

„Когато бях по-млада, моят агент получаваше обаждания: „Как е теглото ѝ?“ Не се шегувам. Така че е стоплящо сърцето, че това започна да се променя.

През 2021 г. Кейт говори открито за критиката към тялото, която е преживяла по времето, когато участва във филма на Джеймс Камерън от 1997 г. „Титаник“.

Вманиачените фенове на хитовия филм, където звездата играе ролята на влюбената Роуз Деуит Букатер заедно с Леонардо ди Каприо като бедния художник Джак Доусън, се гаврили с нея, обвинявайки я за смъртта му. Те твърдели, че нейното тегло е причината героят на Ди Каприо да не може да се качи на плаващата врата с Роуз.

Вместо това Джак е принуден да приеме неизбежната си смърт в ледените води под, докато любимата му е в безопасност на повърхността.

Обръщайки се към ключовата сцена по време на последното издание на подкаста Happy Sad Confused, Уинслет каза: Явно за тях бях твърде дебела. Защо бяха толкова зли към мен? Те бяха толкова злобни. Не бях дебела, по дяволите. Това беше тормоз".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 дебелината върви с парата

    1 0 Отговор
    само тя оцеля на титаник . каприо ако беше оцелял нямаше да има оскар . лобитата по правене на касови филми източващи парите на киноманите. на каприо му подвиквали : хърбо , хърбо . ама той не се сърдел .
  • 3 анонимен

    10 4 Отговор
    освен, че дебелее, на мен ми и грознее с рижавата си англо-саксонска муцуна....в тоя кух филм изглежда като лелята на дикаприо
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Смех

    2 0 Отговор
    Ако беше пръднала ,вратата щеше да се изстреля като джет 😂
  • 6 глоги

    1 0 Отговор
    в ледените води под, докато любимата му е в безопасност на повърхността. ПОД КОЕ?