Last news in Fakti

6 Март, 2024 10:45 1 163 19

Лили Иванова пристигна в Брюксел за бутиков концерт тази вечер (СНИМКИ)

  • лили иванова-
  • брюксел-
  • бутиков концерт

Концертът ѝ ще бъде в Flagey – място за култура в столицата на Белгия, разположено до живописните езера на Иксел

Лили Иванова пристигна в Брюксел за бутиков концерт тази вечер (СНИМКИ) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Лили Иванова пристигна в Брюксел, където тази вечер е концертът ѝ във Flagey – място за култура в столицата на Белгия, разположено до живописните езера на Иксел.

На 5 март най-голямото име в българската поп музика бе официално посрещнато на летище „Завентем" от евродепутата и лидер на европейските либерали Илхан Кючюк, българския комисар Илиана Иванова, посланик Румен Александров, постоянен представител на България в Европейския съюз, и Пламен Бончев – посланик на България в Белгия, съобщават от екипа на Лили Иванова.

View this post on Instagram

A post shared by Лили Иванова (@lili_ivanova)

Всяка година Flagey посреща някои от най-известните артисти в света, редом с млади, предимно белгийски, таланти. Заради добрата акустика, там се провеждат Flagey Piano Days и Брюкселският джаз фестивал, пише БТА.

„Лили Иванова ще зарадва почитателите си с бутиков концерт на живо с песни от богатия си репертоар, поднесени в нови аранжименти на Ангел Дюлгеров. Сред хитовете на българската поп звезда ще чуете „Щурче“, „Панаири“, „Детелини“, „Ветрове“, „Камино“, „Невероятно“, „Искам те“, „Предупреждение“, „Присъда“, „Сълза“, „Покруса“ и много други“, пише Flagey.be.

На сцената до Лили Иванова ще бъдат нейните музиканти от LI Orchestra – Ангел Дюлгеров (китари, цигулка), Орлин Цветанов (цигулка), Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон), Иван Йорданов-Чери (китари), Росен Ватев (ударни, перкусии), Христо Михалков (бас китара), LaTiDa (бек вокали).

През октомври 2013 година Лили Иванова пя в Брюксел, в зала Au centre сulturel & сongres de Woluwe Saint Pierre. Организатор и продуцент на проявата бе Стефан Зашев, с чиято подкрепа бе и концертът на нашата певица в зала „Олимпия“ (2009).


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Отец Дионисий

    8 7 Отговор
    Господ да я благослови!
  • 2 Акула

    8 9 Отговор
    Това ниещо още ли е живо

    Коментиран от #17

  • 3 Ром от Лом

    10 5 Отговор
    На снимка со сите ромале у инстаграма.
  • 4 Опааа

    11 6 Отговор
    Ужас!😮🤦‍♂️ Тая бабичка само се излага!

    Коментиран от #14

  • 5 Нека да пиша

    8 7 Отговор
    Тя е дошла на шопинг в Брюксел, да се купи маркови памперси със брюкселска дантела. За щото не може в рая на опик@е свети Петро. А,и Ванга тъй и речи.
  • 6 ГОЛЯМА НЯНКА

    6 6 Отговор
    Щом е бутиков , ще и гобутат май.
  • 7 От Варна

    5 5 Отговор
    С какво палтенце се е докарала, в държава, дето има движение против ползване на животински кожи . Моя приятелка , за командировка в Швейцария я бяха предупредили да не ходи с кожено палто! Рибна някаква етика все пак да се спазва!

    Коментиран от #8

  • 8 Да ти го напиша

    4 2 Отговор

    До коментар #7 от "От Варна":

    Аз си ходя и моето семейство със кожени. А,баща ми преди години беше ловец,и всякакви кожи носеше. Във Швейцария точно там забрана ,едва ли .Не пиши глупости!

    Коментиран от #10

  • 9 Гост

    4 3 Отговор
    Ще напълни гушата с пачки.
  • 10 Бащати

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Да ти го напиша":

    Баща ти може да е бил ловджия, но ловец не е бил. Вълкът е ловец.
  • 11 ГЕРБ НА БУНИЩЕТО

    5 0 Отговор
    Как може кралят на Белгия да не е дошъл на посрещането на гения от Кубрат?! Илхан Кючук излълнява заповедите на шефа си Ахмед Доган да уреди един добре заплатен "бутиков концерт" на своята землячка.
    Лиляна няма скрупули да се заиграва с политиците, стига да й плащат добре.
  • 12 етикет

    0 0 Отговор
    Лили Иванова и Цветана Манева станаха почетни гражданКи на Варна. ДВЕТЕ СА ЖЕНИ. ГРАЖДАНИТЕ СА МЪЖЕ.
  • 13 зеленчук

    0 0 Отговор
    Барселоооонаааа!

    Коментиран от #19

  • 14 Известна с безвусицата си

    5 2 Отговор

    До коментар #4 от "Опааа":

    Ами излагацията й е запазена мярка!
  • 15 шири

    2 1 Отговор
    Израснали сме с песните и изкуството на кубратова Лили/родена е в град Кубрат/. Тя е мъничка,дали тежи 40 килограма,НО има много голям талант и страхотен глас. Да ни е жива и здрава! А Илхан Кючук да отиде на концерта й. Да я слуша с удоволствие.
  • 16 Соваж бейби

    2 2 Отговор
    На снимката с бялото палтенце,много големи ботинки бе 43/45 номер ?!на ликвидация в магазините единични модели 75/100% намаление ли са ?да попитам ?Личи си че е дребна като мен и по моя логика няма как да има такива големи лопати като на волейболест или мъж на 1;80 см ако сложа маратонките на мъжо ще изглеждам така
  • 17 Соваж бейби

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Акула":

    Това е уникат ,жив фусил в природата
  • 18 Бабока е опънал

    0 0 Отговор
    Кожляка, ама е по- убава от стюардесите!
  • 19 Неее бе

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "зеленчук":

    Брюкселско зеле!