Last news in Fakti

22 Март, 2024 11:31 1 039 1

Лени Кравиц идва в Бургас през август за турнето си „Blue Electric Light Tour“

  • лени кравиц-
  • бургас-
  • турне-
  • световно турне-
  • българия-
  • концерт-
  • blue electric light

Певецът включи България в европейското си турне „Blue Electric Light Tour“

Лени Кравиц обяви мащабното си турне из Европа „Blue Electric Light Tour“ за 2024, в което е включена и България. Той ще изнесе впечатяващо шоу в Бургас, на Морска гара на 6 август по покана на LIVE NATION, FEST TEAM и с подкрепата на КМД и Община Бургас.

Билетите влизат в масова продажба на 25 март на TicketStation.bg. Предварителната продажба за членове на Fest Club започва в събота, 24 март.

Вечeн. Експлозивeн. Романтичeн. Вдъхновяващ. Как иначе да опишем “Blue Electric Light”, 12-ия студиен албум на Лени Кравиц?

Кравиц пише и записва албума, в който майсторският му дълбок соул рокендрол е отново налице, в собственото си студио на Бахамите. Като безмилостно творческо динамо – като музикант, автор на песни, продуцент, актьор, автор, дизайнер – той продължава да бъде глобална мощна енергия в музиката, изкуството и културата.

„Blue Electric Light“ е вълнуваща колекция от песни, която надгражда този популярен имидж и е още едно допълнение към образа на човека, чиято музика, както и неговата емблематична естетика, продължават да вдъхновяват милиони по света. В албума талантите на Кравиц като автор, продуцент и мултиинструменталист продължават ярко да се показват, тъй като той пише и изсвирва повечето инструменти сам, с помощта на дългогодишния си китарист Крейг Рос. В крайна сметка, Лени създава 12 песни, които капсулират наследството му на пионер, който пресича музикалните жанрове, но и същевременно стои стабилно в пулса на 21-ви век и отвъд него.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    1 0 Отговор
    Лени Кравиц ще дойде в Бургас през месец август за турнето си „Blue Electric Light Tour“.