Last news in Fakti

10 Февруари, 2014 12:48 2 445 0

"Айрън Мейдън" забиват на "Арена Армеец"

  • "айрън мейдън"-
  • концерт-
  • "арена армеец"-
  • хеви метъл-
  • 16 юни-
  • брус дикинсън

Хеви метъл легендите обещават незабравим концерт на 16 юни

Британските класици на хеви метъла "Айрън Мейдън" (Iron Maiden) ще зарадва своята публика в България с концерт на 16 юни от 20.00 часа в зала "Арена Армеец", съобщиха организаторите от "София Мюзик Ентърпрайсис". 

Визитата на шестимата от групата, създали вечни парчета като Run The Hills, Fear Of The Dark, Blood Brothers и Dance Of Death ще бъде част от турнето им „Мейдън Инглънд Уърлд Тур“.

Продажбата на билетите за срещата с Брус Дикинсън, Дейв Мъри, Ейдриън Смит, Яник Гърс, Стив Харис и Нико Макбрейн започва на 14 февруари в мрежата на "Тикетпро", а цените ще са от 60 до 140 лв. Всеки, закупил билет през първата седмица (до 21 февруари), ще получи ваучер за 10 процента намаление на билетите за всички останали събития, организирани от "София Мюзик Ентърпрайсис", изкушават организаторите.

Британските рокаджии от „Мейдън“ са сред най-влиятелните и възхвалявани групи на световната музикална сцена. Великолепната шесторка в този си състав може да се похвали с над 85 милиона продадени албума и над 2000 концерта в 59 държави на пет континента в своята 34-годишна история.

Настоящото турне на "Айрън Мейдън“ започва с 34 концерта в САЩ и Канада през юни 2012, а през следващата година преминава към Европа и Латинска Америка. През лятото на 2014 култовата банда ще се завърне в Европа, като една от спирките в турнето им ще бъде именно в София.

Фронтменът Брус Дикинсън коментира:

"Доставя ни огромно удоволствие да свирим в България и сме развълнувани, че ще докараме "Мейдън Инглънд“ в София! Не сме били тук от 2007 и нямаме търпение да видим страхотните си фенове отново. За обиколката ни през 2014 сме изменили малко сет листа, за да покрием колкото се може повече от музиката ни от 80-те. А и вероятно това ще е последният път, в който ще изпълним някой от тези песни на живо. Разбира се, ще осигурим мащабно светлинно шоу и оформление на сцената, множество пиротехнически ефекти и други вълнуващи неща за нашите фенове. И тъй като това е финалната част от турнето, ще е много повече от честване, тъй като то отбелязва края на един период за нас и ние смятаме да направим шоу, което почитателите ни никога няма да забравят."

Когато "Мейдън Инглънд“ приключи на 5 юли на фестивала "Сонисфиър“ в Небуърт парк, Англия, шоуто на „Мейдън“ ще е гледано от над 2 милиона фенове по целия свят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА