Last news in Fakti

15 Февруари, 2014 18:25 885 0

Приливна модна вълна заля Лондон

  • мода-
  • лондон-
  • седмица на модата-
  • модна колекция-
  • есен-зима 2014

Интересни модели показаха дизайнерите, участващи в Седмицата на модата в Лондон

Приливна модна вълна заля Лондон - 1
Снимки АП/БТА

Британската столица очаква приливна вълна, но този път тя не идва с обилните валежи, които заляха страната, а от модния подиум. В Лондон започна Седмицата на модата, по време на която над 80 модни дизайнери и 150 марки ще представят своите колекции за есен-зима 2014 г.

Многообразие от цветове, кройки и красиви модели. Така може да се определи представянето на колекцията. Рокли в охра, синьо, жълто, кафяво и червено в съчетание с цветни мотиви показаха дизайнерите на откриването на Седмицата на модата в Лондон, която ще продължи до 18 февруари.

Основните събития се провеждат в Съмърсет хаус където се намира и централата на Британския съвет за мода. След края на Седмицата на модата Съмърсет хаус ще се превърне в търговски център, където колекциите на известни моделиери ще бъдат предложени на изгодни цени.

Експертите прогнозират, че колекциите за есенно-зимния сезон тази година ще бъдат доминирани от ярки цветове и черно-бели рисунки. Фокусът ще се измести от пастелните тонове, които преобладаваха през миналия сезон, към пурпурните и лилавите нюанси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА