Last news in Fakti

24 Февруари, 2014 18:02 1 392 0

Дженифър Лоурънс се оттегля от киното

  • дженифър лоурънс-
  • кино-
  • филми

Актрисата си взима едногодишна почивка от заснемането на нови филми

Дженифър Лоурънс ще си вземе едногодишна почивка от Холивуд, съобщава Гардиан.

В интервю пред „Сън“ филмовият продуцент Харви Уайнстийн заяви, че след изключително успешните последни няколко години за нейната кариера, актрисата е решила да си почине от заснемането на нови филми. Според него 23-годишната актриса се е съгласила да участва в дълга и тежка за снимане поредица като „Игрите на глада“, когато е била все още нереализирана, а в периода, в който е трябвало да си почива е решила да участва в „Американска схема“.

Лоурънс се превърна в звезда с ролята си във фантастичната поредица „Игрите на глада“, а през миналата година взе „Оскар“ за най-добра главна женска роля, за превъплъщението си във филма „Наръчник на оптимиста“.

В момента актрисата е една от фаворитките за оскарът за най-добра поддържаща женска роля за образа си във филма „Американска схема“. В същото време тя трябва да участва в промоцията на новия филм от поредицата X-men- “Дните от бъдещото минало“, както и в заснемането на последните два филма от „Игрите на глада“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА