17 Юли, 2024 10:58 1 040 4

„Открий театъра“: Народният театър започва кампания с награди по случай 120 години от основаването си

  • народен театър-
  • народен театър иван вазов-
  • иван вазов-
  • театър-
  • анкета-
  • победители-
  • награди

120 победители, участвали в анкета на театъра, ще получат безплатен билет за спектакъл по избор

Народният театър стартира своята лятна кампания „Открий театъра“, обвързана със 120-годишнината от неговото основаване, както и с откриването на предстоящия театрален сезон.

В рамките на почивните за театъра летни месеци – юли и август, на различни локации в София ще бъдат поставени QR кодове, които отвеждат до онлайн анкета. Попълнилите анкетата ще участват в томбола, благодарение на която в началото на сезон 2024/2025 ще бъдат изтеглени 120 победители, които ще получат безплатен билет за спектакъл по избор, както и възможността да закупят втори билет с 10 лв. отстъпка.

QR кодовете ще бъдат разположени на локации, свързани с ключови за историята на Народния театър личности и събития – домовете на хора като патрона на театъра или първия български професионален сценограф. Подсказки за тези локации ще бъдат споделяни периодично в каналите за комуникация на театъра, така че участниците да могат лесно да ги „открият“.

Кампанията ще продължи до края на август, а 120-те победители ще бъдат изтеглени на 10 септември, когато е и откриването на новия театрален сезон, съобщават от театъра.

Как да откриете първия QR код?

Потърсете го край дома на човека, който от прозореца на кабинета си ежедневно наблюдава строежа на Народния театър и не просто се вълнува от мащабите на този градеж, но става и първостроителят на националния репертоар на театъра.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Софийски

    1 1 Отговор
    Двореца
  • 2 Зрител на филма "Любен"

    0 2 Отговор
    Как една пиеса не се написа и изигра на тема НАТО, ЛГБТ, любовта към САЩ и т.н. Срамна работа - путински театър!🤣🤣🤣🤣
  • 3 Кадир

    2 1 Отговор
    Напразно. Докато отрепикте актьори които си позволяват да дават политически коминтари и да се изживяват като някакви будители не се разкарат, никога няма да уважавам тази професия и гилдия. Това са смешковци, които чакат на държавна заплата от нашите данъци, но имат наглостта да ни убиждат и да ни наричат необразовани, ако не харесаме продукцията им.
  • 4 Сандо

    1 0 Отговор
    А кога ще ни ощастливят с антибългарската си пиеса?И ще съобщят ли кой е платил за поставянето и?И изобщо на дневен ред излиза въпроса:Този театър "народен български" ли е?И на кой Господар служи?