19 Август, 2024 13:48 2 883 2

Почина актьор от "Кръстникът"

  • почина-
  • актьор-
  • кръстникът-
  • джон ейпри

Джон Ейпри е издъхнал от естествена смърт, заобиколен от близките си в Лос Анджелис

Почина актьор от "Кръстникът" - 1
Снимкa: Shutterstock

Актьорът Джон Ейпри, известен с ролите си в "Семейство Сопрано" и "Кръстникът", почина на 83 години.

Според The ​​New York Post Джон Ейпри е издъхнал от естествена смърт, заобиколен от близките си в Лос Анджелис. Много съм натъжен от смъртта на г-н Ейпри. Той беше невероятно талантлив актьор и обичан от приятелите си. Едно от най-класните момчета, които познавах”, каза неговият мениджър Уил Левин пред Fox News.

Ейпри е роден през 1941 г. в семейството на италиански имигранти в Енгълуд, Ню Джърси. Дебютира в киното през 1968 г. в полицейската драма „Детектив Булит“. Той е известен на зрителите с ролята си на младия Тесио във втората част на „Кръстникът“, както и с телевизионния сериал „Семейство Сопрано“.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оня денс с вашиш круиз

    4 1 Отговор
    За Марлон Брандо ,че бил bi Turbo ми обихре всичко в мен.Аман от тази джендърска пропаганда.Вече не зная кой кой е и какъв е
  • 2 Налудник

    3 0 Отговор
    Ужас! Делон, бащата на циганина Тони Стораро, сега и Ейприл... Накъде върви светът, не останаха звезди в него...