Last news in Fakti

6 Август, 2014 15:03 3 259 2

Кейт Мос вдигна луд скандал на Джъстин Бийбър

  • джъстин бийбър-
  • кейт мос-
  • скандал

Манекенката бясна от провокацията на певеца към Орландо Блум

Топ моделът и дизаейнер Кейт Мос вдигна луд скандал на Джъстин Бийбър по време на парти в испанския курорт Ибиса, съобщи „Мирър“.

40-годишната манекенка се засякла с 20-годишния певец по време на рождения ден на своя приятел  Рикардо Тиски, който е творчески директор на „Живанши“. Партито се състоя само няколко дни след грандиозния скандал между Бийбър и актьорът Орландо Блум. Блум налетя да бие певеца в местен ресторант, след като той подхвърли злобна шега за бившата му съпруга Миранда Кер.

Кейт Мос е близка приятелка на Орландо и Миранда, и веднага щом видяла Бийбър го дръпнала на една страна и му прочела продължително конско за неговото държание и липсата му на морал. Свидетел на случилото се разказва:

„Кейт говори на Джъстин точно, както учителка говори на ученик. Тя му обясни, че спешно трябва да промени своето поведение и характер. Той се опита да й се представи с обичайната си самонадеяност, но конското, което получи на среща му подейства като шамар в лицето.“

Преди няколко дни Бийбър се пошегува с Орландо Блум, буквално намеквайки, че е имал интимни отношения с бившата му жена. Тази негова постъпка ядоса половината Холивуд и особено Леонардо ди Каприо, който е близък приятел на Блум.

Блум се разведе с манекенката Миранда Кер през миналата година, като двамата имат общ тригодишен син. Кер също отреагира на случая, като призова Джъстин Бийбър да уважава нея и сина й, като спре да се заяжда с бившия й мъж.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1

    0 0 Отговор
  • 2 mitko mitov

    0 0 Отговор
    така е понеже затрупаха този лигльо с пари и той си позволява да се държи грубо с всички.