Last news in Fakti

10 Август, 2014 14:40 1 233 1

Марая Кери изрита мениджъра си

  • марая кери-
  • джърмейн дюпри-
  • албум-
  • кевин лайлс

Певицата недоволна от слабите продажби на последния й албум - едва 100 000 копия

Марая Кери се раздели с дългогодишния си мениджър Джърмейн Дюпри заради слаби продажби на последния й албум, съобщи „Контактмюзик“. 44-годишната арендби певица, която работи с неговата продуцентска компания почти от две десетилетия, го замени с Кевин Лайлс, с когото миналата година работила в кампанията по лансиране на линия напитки.

Марая Кери и Джърмейн Дюпри, който освен мениджър е и бивше гадже на колежката й Джанет Джаксън, постигнаха големи успехи с някои от най-известните днес хитове на певицата. През 2007 г. Дюпри бе вписан в Книгата за рекорди на Гинес като най-успешния R&В продуцент в историята на жанра. От последния си албум "Me. I Am Mariah... The Elusive Chanteuse" Кери обаче успя да продаде само към 100 000 копия след излизането му през май.

Дюпри беше критикуван и заради ангажирането на Марая да пее за президента на Ангола Жузе Едуарду душ Сантуш и неговото семейство. Кери получи много упреци от правозащитни организации, че е пяла за спорния анголски политик, който е обвиняван в нарушаване на човешките права и корупция. 

Пред списание "Билборд" натиреният мениджър е изразил увереност, че някога в бъдещето с Марая Кери отново ще правят страхотна музика.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    0 0 Отговор
    Тая откакто се раздели със сони мюзик нищо не става от нея.