Last news in Fakti

13 Август, 2014 10:58 2 083 0

Анджелина Джоли: Късмет е, че имам "семейния човек" Брад Пит

  • анджелина джоли-
  • брад пит-
  • семейство

Актрисата споделя, че двамата са израснали като двойка

Холивудската звезда Анджелина Джоли, която срещна официално своята брачна половинка на снимачната площадка на филма  “Г-н и г-жа Смит” твърди, че любовта й към Брад Пит се е засилила след първата им среща през 2005 г.

Актрисата е очарована и вдъхновена от семейната ориентация на съпруга си.

“Ние не сме само влюбени, партньори и приятели. Говоря за това да си семеен. Харесвам това качество на Брад, чувствам се голяма късметлийка“, споделя Джоли, цитирана от вестник „Торонто сън“.

"Ние израснахме като двойка. Връзката когато сте за първи заедно е едно нещо, тя е вълнуваща. Но сега, когато сме заедно в продължение на много години и имаме деца, тя се превръща в друг вид любов“, добавя актрисата.

50-годишният Брад и 39-годишната красавица на Холивуд имат общо 6 деца: Мадокс на 13 г., 10-годишният Пакс, Захара на 9 г., Шайло на 8 г. и 5-годишните близнаци Вивиан и Нокс.

Актрисата споделя, че с любимият й искат да дадат правилния пример на децата си. “Едно от нещата, за които се притесняваме, е как да се отнасяме един към друг пред децата. Искаме да им дадем пример за отношенията с противоположния пол”, казва Джоли пред списание HELLO.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА