Last news in Fakti

2 Ноември, 2014 18:11 1 102 0

Шоу за детски таланти в Камчия

  • деца-
  • камчия-
  • таланти

С дефиле по червения килим на малките талантливи звезди и грандиозно шоу, започна снощи престижния Международен фестивал за млади таланти на авторитетната академия за популярна музика „Игор Крутой“, който се провежда в Санаторно-оздравителен комплекс „Камчия“, научи Moreto.net.

От днес до 9 ноември, деца на възраст от 6 до 16 години от Русия, Казахстан, Узбекистан, Азербайджан, Беларус, Армения, Украйна, Молдова, Израел и България ще участват в музикални и танцови кастинги, ще репетират в мастъркласове и ще правят музикални битки и флашмоб. Във фестивала, ще вземат участие детски ансамбли, групи, индивидуални изпълнители на вокално и танцово изкуство. Конкурсната програма включва отборен тур в полуфинала на международния конкурс „Детска нова вълна“, конкурс за видеоклипове и вокален конкурс „Детска песен на годината“. В състава на журито са професионални вокални педагози, продуценти, представители на телевизионни и радио канали и артисти. В рамките на конкурсната програма ще се проведе ден на телевизионния канал „Дисни“, в който децата ще изпълняват песни от популярни анимационни и игрални филми, продуцирани от компанията. Победителите от танцовата битка пък ще вземат участие в телевизионните проекти на Академия „Крутой“.

Фестивалът беше открит снощи с видео приветствие от бащата на Академията – Игор Крутой. Поздравления поднесоха Максим Альошин – представител на Генералното консулство на Руската федерация и организаторите от Санаторно-оздравителен комплекс „Камчия“. Звездата на българската естрада и арт директор на фестивала „Звездите на Камчия“ – Грета Ганчева, изпълни „Моя страна, моя България“ и поздрави малките звезди в Камчия с думите: „Когато децата пеят, Земята се смее! Бъдете благословени!“.

България ще бъде представена от 14-годишната Ралица Добрева – полуфиналист на формата „България търси талант“, любимка на публиката на „Мюзик Айдъл“, финалист в конкурса „Варна търси талант“ и изпълнител на главната роля на Уенди в българския мюзикъл „Питър Пан“.

Игор Крутой е един от най-известните руски творци, изпълнители и композитори. Той продуцира популярните проекти „Нова вълна“, „Детска Нова вълна“, „Песен на годината“ и „Сутрешна поща“. Работи със световноизвестни звезди като Лара Фабиан, Андреа Бочели, Стиви Уондър, Майкъл Болтън, Патрисиа Каас, Ал Ди Меола и др.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА