Last news in Fakti

15 Декември, 2014 18:48 2 460 1

Амал Клуни е най-пленителната личност за 2014-а

  • амал клуни-
  • личност-
  • 2014

Съпругата на холивудския актьор е един от най-влиятелните юристи в сферата на защитата на човешките права

Амал Аламудин Клуни бе обявена за „Най-пленителната личност на 2014 г.“, съобщи „Дейли Мейл“.

Класацията за десетте най-пленителни личности на годината се изготвя от шоуто на тв водещата Барбара Уолтърс. Аламудин е един от най-влиятелните юристи в сферата на защитата на човешките права, като е представлявала създателя на „Уикилийкс“ Джулиан Асандж и бившия премиер на Украйна Юлия Тимошенко.

Нейното име нашумя през тази година, след като се омъжи за холивудския ас Джордж Клуни. 52-годишният актьор беше известен като заклет ерген, но в крайна сметка Аламудин успя да плени сърцето му и да го отведе пред олтара. Церемонията бе определяна и като сватбата на годината.  Избора си Уолтърс аргументира по следния начин:

„Можем да кажем, че това беше сватбата на годината. Амал Клуни обаче е обект на много малко завист, може би защото, като Джоржд Клуни, ние трудно бихме устояли на съвършенството. Амал е перфектна за Клуни и също като него има невероятни професионални постижения. Самата тя е звезда в своята сфера.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    0 0 Отговор
    Дали ще имат свои деца или ще тръгнат да осиновяват африканчета и виетнамчета, каквато е модата в САЩ ?