22 Декември, 2014 09:07 10 614 0

(Не)традиционни Коледни подаръци

  • bazar.bg-
  • коледа-
  • подаръци

Наближава Коледа, а все още не сте решили какво да купите на близките си? Много от вас се двоумят дали дар с коледен мотив е толкова подходящ, колкото например полезен предмет, който ще се ползва цяла година и няма да напомня за Коледа. Ако все пак сте решили да заложите на традицията, то изборът е доста голям. В случай, че ваш близък е любител на кафето, може да му подарите този порцеланов коледен сервиз. Цената е 15 лв., сочи справка в сайта за безплатни обяви bazar.bg. Състои се от 6 чаши и 6 чинийки. Може да заложите и на нещо уникално, като например ръчно изработени картичка и преспапие. Това ще ви струва само 6 лв.

За най-малките също е помислено. Коледно зайче, което е ръчно изработено, може да се купи срещу 68 лв. Използваните материали за направата на 36 см. високата играчка са полар и силиконов пух.

Коледа може да се съчетае и с Нова година. Ефектна бутилка шампанско и чиния декорирани с лика на Дядо Коледа се продава срещу 28 лв.

Секси намигване може да направите на своята половинка като за Коледа й подарите еротично бельо. Комплектът се състои от нощничката и шапката. Цената е 27 лв. Няма размер, като на гърба се завързва с връзки.

Какво е Коледа без късмети? За тези, които вярват, че късметът, който им се падне, ще се превърне в реалност, могат да се сдобият или пък подарят на свой близък Коледно дръвче с късмети. В зависимост от размера цената варира от 19.90 лв. до 25.90 лв. Какво по-хубаво от това късметът да се превърне в реалност ...


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА